ATB MARCHAL-PORTAS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ATB MARCHAL-PORTAS
Private companiesLegal Services • ATB MARCHAL-PORTAS

Contactgegevens ATB MARCHAL-PORTAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATB MARCHAL-PORTAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATB MARCHAL-PORTAS

Regio (region): Libin (Transinne), België

Adres (address): Zoning Le Cerisier,6890, België

Telefoon (phone): 061 65 63 76 061 65 63 76

Fax (fax): 061 65 65 23 061 65 65 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATB MARCHAL-PORTAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATB MARCHAL-PORTAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATB MARCHAL-PORTAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATB MARCHAL-PORTAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATB MARCHAL-PORTAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATB MARCHAL-PORTAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATB MARCHAL-PORTAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATB MARCHAL-PORTAS
Products information ATB MARCHAL-PORTAS

BTW identificatienummer (tax): BE07016662597
Ondernemingsnummer: 8812652587
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 455,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATB MARCHAL-PORTAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATB MARCHAL-PORTAS
(Get full report from official database of BE for ATB MARCHAL-PORTAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATB MARCHAL-PORTAS
Addition kinds of activities for ATB MARCHAL-PORTAS

679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
07119903. Ploegen diensten | Plowing services
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
26799907. Gedrukte vezelproducten uit houtpulp: uit aangekochte goederen | Pressed fiber products from wood pulp: from purchased goods
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
59991500. Gems en edelstenen | Gems and precious stones

Werken bij ATB MARCHAL-PORTAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATB MARCHAL-PORTAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATB MARCHAL-PORTAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATB MARCHAL-PORTAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van ATB MARCHAL-PORTAS in sociale netwerken
Look for responds of ATB MARCHAL-PORTAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATB MARCHAL-PORTAS. Laat een reactie achter voor ATB MARCHAL-PORTAS. ATB MARCHAL-PORTAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATB MARCHAL-PORTAS. Leave a respond for ATB MARCHAL-PORTAS. ATB MARCHAL-PORTAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATB MARCHAL-PORTAS op de google maps. Adres en contacten ATB MARCHAL-PORTAS
Location of ATB MARCHAL-PORTAS on the google maps. Address and contacts of ATB MARCHAL-PORTAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ATB MARCHAL-PORTAS ATB MARCHAL-PORTAS: Ideco-Imperial Decoration | Verdonck P | Synaeve S | Zamek B.V.B.A. | Weinberg Travel

Other related companies as ATB MARCHAL-PORTAS: Ideco-Imperial Decoration | Verdonck P | Synaeve S | Zamek B.V.B.A. | Weinberg Travel

ATB MARCHAL-PORTAS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Libin (Transinne), België. De volledige naam van het bedrijf is ATB MARCHAL-PORTAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07016662597. Het bedrijf ATB MARCHAL-PORTAS bevindt zich op het adres: Zoning Le Cerisier,6890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 455,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATB MARCHAL-PORTAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATB MARCHAL-PORTAS is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATB MARCHAL-PORTAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATB MARCHAL-PORTAS, openstaande posities, locatie van ATB MARCHAL-PORTAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATB MARCHAL-PORTAS is a company, that was registered 2017 in Libin (Transinne) region, Belgium. Full name of company is ATB MARCHAL-PORTAS, company assigned to the tax number BE07016662597. The company ATB MARCHAL-PORTAS is located at the address: Zoning Le Cerisier,6890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 455,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATB MARCHAL-PORTAS were not found.
The main activity of ATB MARCHAL-PORTAS is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATB MARCHAL-PORTAS is not available. You also can look at reviews of ATB MARCHAL-PORTAS, open positions, location of ATB MARCHAL-PORTAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATB MARCHAL-PORTAS, Libin (Transinne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATB MARCHAL-PORTAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATB MARCHAL-PORTAS, Libin (Transinne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATB MARCHAL-PORTAS, employees, financial statistics.