DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA

Contactgegevens DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Fosterpark 3-1,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 27 28 050 31 27 28

Fax (fax): 050 31 83 67 050 31 83 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA
Products information DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01516906738
Ondernemingsnummer: 4024810791
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA
(Get full report from official database of BE for DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA
Addition kinds of activities for DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA

075102. Pluimvee diensten | Poultry services
097199. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
35429901. Remmen, metalen vorming | Brakes, metal forming
50870100. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped

Werken bij DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Zandstraler (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als zandstraler in een firma.

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA. Laat een reactie achter voor DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA. DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA. Leave a respond for DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA. DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA op de google maps. Adres en contacten DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA
Location of DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA on the google maps. Address and contacts of DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA: Weight Watchers Belgium sa | MASTER KITCHENEERING | Van Der Vennet NV | RUSTHUIS | APME

Other related companies as DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA: Weight Watchers Belgium sa | MASTER KITCHENEERING | Van Der Vennet NV | RUSTHUIS | APME

DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01516906738. Het bedrijf DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA bevindt zich op het adres: Fosterpark 3-1,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, openstaande posities, locatie van DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA is a company, that was registered 2014 in Brugge region, Belgium. Full name of company is DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, company assigned to the tax number BE01516906738. The company DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA is located at the address: Fosterpark 3-1,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA were not found.
The main activity of DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA is not available. You also can look at reviews of DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, open positions, location of DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOUBLE YOU (W) CONSULT BVBA, employees, financial statistics.