AMC Print Services

Contactgegevens AMC Print Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMC Print Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMC Print Services

Regio (region): Boom, België

Adres (address): Jozef Wautersplein 5,2850, België

Telefoon (phone): 03 294 44 74 03 294 44 74

Fax (fax): 03 297 25 23 03 297 25 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMC Print Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMC Print Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMC Print Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMC Print Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMC Print Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMC Print Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMC Print Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMC Print Services
Products information AMC Print Services

BTW identificatienummer (tax): BE06440704345
Ondernemingsnummer: 4992431640
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AMC Print Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMC Print Services
(Get full report from official database of BE for AMC Print Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMC Print Services
Addition kinds of activities for AMC Print Services

371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
13219902. Casing-head butaan en propaan productie | Casing-head butane and propane production
26790900. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
38220203. Pneumatische relais, airco type | Pneumatic relays, air-conditioning type
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment

Werken bij AMC Print Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMC Print Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMC Print Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMC Print Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van AMC Print Services in sociale netwerken
Look for responds of AMC Print Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMC Print Services. Laat een reactie achter voor AMC Print Services. AMC Print Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMC Print Services. Leave a respond for AMC Print Services. AMC Print Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMC Print Services op de google maps. Adres en contacten AMC Print Services
Location of AMC Print Services on the google maps. Address and contacts of AMC Print Services

Andere gerelateerde bedrijven als come AMC Print Services AMC Print Services: Battery Supplies NV | Cools Bart | Beautiful Freak Tattoo en Piercing | Van Goethem Gebr NV | Privevliegen.com

Other related companies as AMC Print Services: Battery Supplies NV | Cools Bart | Beautiful Freak Tattoo en Piercing | Van Goethem Gebr NV | Privevliegen.com

AMC Print Services is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Boom, België. De volledige naam van het bedrijf is AMC Print Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06440704345. Het bedrijf AMC Print Services bevindt zich op het adres: Jozef Wautersplein 5,2850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AMC Print Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMC Print Services is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMC Print Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMC Print Services, openstaande posities, locatie van AMC Print Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMC Print Services is a company, that was registered 1994 in Boom region, Belgium. Full name of company is AMC Print Services, company assigned to the tax number BE06440704345. The company AMC Print Services is located at the address: Jozef Wautersplein 5,2850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AMC Print Services were not found.
The main activity of AMC Print Services is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AMC Print Services is not available. You also can look at reviews of AMC Print Services, open positions, location of AMC Print Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMC Print Services, Boom: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMC Print Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMC Print Services, Boom: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMC Print Services, employees, financial statistics.