Beautiful Freak Tattoo en Piercing

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Beautiful Freak Tattoo en Piercing
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Beautiful Freak Tattoo en Piercing

Contactgegevens Beautiful Freak Tattoo en Piercing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beautiful Freak Tattoo en Piercing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beautiful Freak Tattoo en Piercing

Regio (region): Koksijde, België

Adres (address): Strandlaan 212,8670, België

Telefoon (phone): 058 51 66 56; 0486 71 26 21 058 51 66 56; 0486 71 26 21

Fax (fax): 058 51 66 56 058 51 66 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beautiful Freak Tattoo en Piercing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beautiful Freak Tattoo en Piercing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beautiful Freak Tattoo en Piercing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beautiful Freak Tattoo en Piercing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beautiful Freak Tattoo en Piercing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beautiful Freak Tattoo en Piercing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beautiful Freak Tattoo en Piercing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beautiful Freak Tattoo en Piercing
Products information Beautiful Freak Tattoo en Piercing

BTW identificatienummer (tax): BE06241302490
Ondernemingsnummer: 3837219238
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Beautiful Freak Tattoo en Piercing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beautiful Freak Tattoo en Piercing
(Get full report from official database of BE for Beautiful Freak Tattoo en Piercing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beautiful Freak Tattoo en Piercing
Addition kinds of activities for Beautiful Freak Tattoo en Piercing

325902. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
326904. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
01799901. Avocado Orchard | Avocado orchard
20790201. Compound shortenings | Compound shortenings
32610204. Spoeltanks, glanzend china | Flush tanks, vitreous china
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
51910201. Luzerne | Alfalfa

Werken bij Beautiful Freak Tattoo en Piercing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beautiful Freak Tattoo en Piercing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beautiful Freak Tattoo en Piercing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beautiful Freak Tattoo en Piercing. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van Beautiful Freak Tattoo en Piercing in sociale netwerken
Look for responds of Beautiful Freak Tattoo en Piercing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beautiful Freak Tattoo en Piercing. Laat een reactie achter voor Beautiful Freak Tattoo en Piercing. Beautiful Freak Tattoo en Piercing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beautiful Freak Tattoo en Piercing. Leave a respond for Beautiful Freak Tattoo en Piercing. Beautiful Freak Tattoo en Piercing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beautiful Freak Tattoo en Piercing op de google maps. Adres en contacten Beautiful Freak Tattoo en Piercing
Location of Beautiful Freak Tattoo en Piercing on the google maps. Address and contacts of Beautiful Freak Tattoo en Piercing

Andere gerelateerde bedrijven als come Beautiful Freak Tattoo en Piercing Beautiful Freak Tattoo en Piercing: MODUHALL | CNRJ Construct | TROPICAL SHOW | Gregoor (Huis) | Agrinbo N.V.

Other related companies as Beautiful Freak Tattoo en Piercing: MODUHALL | CNRJ Construct | TROPICAL SHOW | Gregoor (Huis) | Agrinbo N.V.

Beautiful Freak Tattoo en Piercing is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Koksijde, België. De volledige naam van het bedrijf is Beautiful Freak Tattoo en Piercing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06241302490. Het bedrijf Beautiful Freak Tattoo en Piercing bevindt zich op het adres: Strandlaan 212,8670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 127,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Beautiful Freak Tattoo en Piercing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beautiful Freak Tattoo en Piercing is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beautiful Freak Tattoo en Piercing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beautiful Freak Tattoo en Piercing, openstaande posities, locatie van Beautiful Freak Tattoo en Piercing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beautiful Freak Tattoo en Piercing is a company, that was registered 2009 in Koksijde region, Belgium. Full name of company is Beautiful Freak Tattoo en Piercing, company assigned to the tax number BE06241302490. The company Beautiful Freak Tattoo en Piercing is located at the address: Strandlaan 212,8670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 127,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Beautiful Freak Tattoo en Piercing were not found.
The main activity of Beautiful Freak Tattoo en Piercing is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Beautiful Freak Tattoo en Piercing is not available. You also can look at reviews of Beautiful Freak Tattoo en Piercing, open positions, location of Beautiful Freak Tattoo en Piercing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beautiful Freak Tattoo en Piercing, Koksijde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beautiful Freak Tattoo en Piercing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beautiful Freak Tattoo en Piercing, Koksijde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beautiful Freak Tattoo en Piercing, employees, financial statistics.