AIR COMPACT NV

Contactgegevens AIR COMPACT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR COMPACT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR COMPACT NV

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 427,9050, België

Telefoon (phone): 09 230 20 30 09 230 20 30

Fax (fax): 09 230 11 17 09 230 11 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR COMPACT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR COMPACT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR COMPACT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR COMPACT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR COMPACT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR COMPACT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR COMPACT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR COMPACT NV
Products information AIR COMPACT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02565277099
Ondernemingsnummer: 8871154785
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AIR COMPACT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR COMPACT NV
(Get full report from official database of BE for AIR COMPACT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR COMPACT NV
Addition kinds of activities for AIR COMPACT NV

495303. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
23860201. Kledingstukken, leer | Garments, leather
34210201. Clippers, nagels en nagels | Clippers, fingernail and toenail
34430122. Tanks, standaard of op maat gemaakt: metalen plaat | Tanks, standard or custom fabricated: metal plate
37280300. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical
59991200. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij AIR COMPACT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR COMPACT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR COMPACT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR COMPACT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

  • MAGAZIJNIER GARAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Mechelen zijn we op zoek naar een magazijnier (m/v). 

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van AIR COMPACT NV in sociale netwerken
Look for responds of AIR COMPACT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR COMPACT NV. Laat een reactie achter voor AIR COMPACT NV. AIR COMPACT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR COMPACT NV. Leave a respond for AIR COMPACT NV. AIR COMPACT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR COMPACT NV op de google maps. Adres en contacten AIR COMPACT NV
Location of AIR COMPACT NV on the google maps. Address and contacts of AIR COMPACT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR COMPACT NV AIR COMPACT NV: Oogpunt. | OKA | Bero Hotel Tulip Inn | Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. | Bauchamp Michel

Other related companies as AIR COMPACT NV: Oogpunt. | OKA | Bero Hotel Tulip Inn | Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. | Bauchamp Michel

AIR COMPACT NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is AIR COMPACT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02565277099. Het bedrijf AIR COMPACT NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 427,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 623,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AIR COMPACT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR COMPACT NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR COMPACT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR COMPACT NV, openstaande posities, locatie van AIR COMPACT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR COMPACT NV is a company, that was registered 1989 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is AIR COMPACT NV, company assigned to the tax number BE02565277099. The company AIR COMPACT NV is located at the address: Brusselsesteenweg 427,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 623,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AIR COMPACT NV were not found.
The main activity of AIR COMPACT NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR COMPACT NV is not available. You also can look at reviews of AIR COMPACT NV, open positions, location of AIR COMPACT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR COMPACT NV, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR COMPACT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR COMPACT NV, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR COMPACT NV, employees, financial statistics.