Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.

Particuliere bedrijvenIndustriële en commerciële machines en computerapparatuur • Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.
Private companiesIndustrial and Commercial Machinery and Computer Equipment • Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.

Contactgegevens Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue Louise 149, B-1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 4038921 (02) 4038921

Fax (fax): (02) 4038924 (02) 4038924

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.
Products information Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE07543731689
Ondernemingsnummer: 9523193359
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.

922204. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government
01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
22840000. Draadmolens | Thread mills
22960202. Stof voor het versterken van industriële riemmen | Fabric for reinforcing industrial belting
34699900. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
39939905. Letters voor tekens, metaal | Letters for signs, metal
59410703. Voetbaluitrusting | Football equipment
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Leidinggevende magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma zoekt een persoon om hun magazijn aan te sturen en uit te bouwen.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.. Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.. Leave a respond for Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.. Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.
Location of Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.: Peeters O.I.W. NV | Bayart Metaalconstructie NV | Lien NV | Nios NV | Peeters, Paul

Other related companies as Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L.: Peeters O.I.W. NV | Bayart Metaalconstructie NV | Lien NV | Nios NV | Peeters, Paul

Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07543731689. Het bedrijf Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Avenue Louise 149, B-1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., company assigned to the tax number BE07543731689. The company Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. is located at the address: Avenue Louise 149, B-1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. were not found.
The main activity of Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., open positions, location of Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chambre de Commerce Belgo-Italienne A.S.B.L., employees, financial statistics.