BELLOY & ZN BVBA

Contactgegevens BELLOY & ZN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLOY & ZN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLOY & ZN BVBA

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Drevendaal 40,2860, België

Telefoon (phone): +32 (68) 997-48-37 +32 (68) 997-48-37

Fax (fax): +32 (86) 352-65-27 +32 (86) 352-65-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLOY & ZN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLOY & ZN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLOY & ZN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLOY & ZN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLOY & ZN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLOY & ZN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLOY & ZN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLOY & ZN BVBA
Products information BELLOY & ZN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08443237304
Ondernemingsnummer: 7631072998
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BELLOY & ZN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLOY & ZN BVBA
(Get full report from official database of BE for BELLOY & ZN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLOY & ZN BVBA
Addition kinds of activities for BELLOY & ZN BVBA

511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
703299. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
28440104. Shampoos, spoelen, conditioners: haar | Shampoos, rinses, conditioners: hair
32510102. Keramische geglazuurde baksteen, klei | Ceramic glazed brick, clay
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
50520000. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
80110514. Orthopedische arts | Orthopedic physician

Werken bij BELLOY & ZN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLOY & ZN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLOY & ZN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLOY & ZN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van BELLOY & ZN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BELLOY & ZN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLOY & ZN BVBA. Laat een reactie achter voor BELLOY & ZN BVBA. BELLOY & ZN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLOY & ZN BVBA. Leave a respond for BELLOY & ZN BVBA. BELLOY & ZN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLOY & ZN BVBA op de google maps. Adres en contacten BELLOY & ZN BVBA
Location of BELLOY & ZN BVBA on the google maps. Address and contacts of BELLOY & ZN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLOY & ZN BVBA BELLOY & ZN BVBA: De Rynck P | Heynssens | Rotor Drives & Transmissions | Francois Christian, | JARTAZI

Other related companies as BELLOY & ZN BVBA: De Rynck P | Heynssens | Rotor Drives & Transmissions | Francois Christian, | JARTAZI

BELLOY & ZN BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLOY & ZN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08443237304. Het bedrijf BELLOY & ZN BVBA bevindt zich op het adres: Drevendaal 40,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 549,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BELLOY & ZN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELLOY & ZN BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLOY & ZN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLOY & ZN BVBA, openstaande posities, locatie van BELLOY & ZN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELLOY & ZN BVBA is a company, that was registered 1994 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is BELLOY & ZN BVBA, company assigned to the tax number BE08443237304. The company BELLOY & ZN BVBA is located at the address: Drevendaal 40,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 549,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BELLOY & ZN BVBA were not found.
The main activity of BELLOY & ZN BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLOY & ZN BVBA is not available. You also can look at reviews of BELLOY & ZN BVBA, open positions, location of BELLOY & ZN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLOY & ZN BVBA, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLOY & ZN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLOY & ZN BVBA, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLOY & ZN BVBA, employees, financial statistics.