Rotor Drives & Transmissions

Contactgegevens Rotor Drives & Transmissions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rotor Drives & Transmissions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rotor Drives & Transmissions

Regio (region): Gent (Drongen), België

Adres (address): Industriepark-Drongen 2Q,9031, België

Telefoon (phone): 09 281 11 40 09 281 11 40

Fax (fax): 09 281 11 45 09 281 11 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rotor Drives & Transmissions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rotor Drives & Transmissions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rotor Drives & Transmissions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rotor Drives & Transmissions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rotor Drives & Transmissions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rotor Drives & Transmissions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rotor Drives & Transmissions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rotor Drives & Transmissions
Products information Rotor Drives & Transmissions

BTW identificatienummer (tax): BE05997406005
Ondernemingsnummer: 3391174316
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Rotor Drives & Transmissions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rotor Drives & Transmissions
(Get full report from official database of BE for Rotor Drives & Transmissions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rotor Drives & Transmissions
Addition kinds of activities for Rotor Drives & Transmissions

278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound
50390102. Mobiele huizen | Mobile homes
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij Rotor Drives & Transmissions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rotor Drives & Transmissions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rotor Drives & Transmissions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rotor Drives & Transmissions. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

Zoek naar antwoorden van Rotor Drives & Transmissions in sociale netwerken
Look for responds of Rotor Drives & Transmissions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rotor Drives & Transmissions. Laat een reactie achter voor Rotor Drives & Transmissions. Rotor Drives & Transmissions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rotor Drives & Transmissions. Leave a respond for Rotor Drives & Transmissions. Rotor Drives & Transmissions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rotor Drives & Transmissions op de google maps. Adres en contacten Rotor Drives & Transmissions
Location of Rotor Drives & Transmissions on the google maps. Address and contacts of Rotor Drives & Transmissions

Andere gerelateerde bedrijven als come Rotor Drives & Transmissions Rotor Drives & Transmissions: Precitool-Fenwick NV | De Durme Reizen BVBA | D-N-S BVBA | Instrurent NV | A. Progest Immobilière

Other related companies as Rotor Drives & Transmissions: Precitool-Fenwick NV | De Durme Reizen BVBA | D-N-S BVBA | Instrurent NV | A. Progest Immobilière

Rotor Drives & Transmissions is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Gent (Drongen), België. De volledige naam van het bedrijf is Rotor Drives & Transmissions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05997406005. Het bedrijf Rotor Drives & Transmissions bevindt zich op het adres: Industriepark-Drongen 2Q,9031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Rotor Drives & Transmissions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rotor Drives & Transmissions is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rotor Drives & Transmissions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rotor Drives & Transmissions, openstaande posities, locatie van Rotor Drives & Transmissions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rotor Drives & Transmissions is a company, that was registered 1995 in Gent (Drongen) region, Belgium. Full name of company is Rotor Drives & Transmissions, company assigned to the tax number BE05997406005. The company Rotor Drives & Transmissions is located at the address: Industriepark-Drongen 2Q,9031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Rotor Drives & Transmissions were not found.
The main activity of Rotor Drives & Transmissions is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rotor Drives & Transmissions is not available. You also can look at reviews of Rotor Drives & Transmissions, open positions, location of Rotor Drives & Transmissions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rotor Drives & Transmissions, Gent (Drongen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rotor Drives & Transmissions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rotor Drives & Transmissions, Gent (Drongen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rotor Drives & Transmissions, employees, financial statistics.