DISOMA

Contactgegevens DISOMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISOMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISOMA

Regio (region): Tielt, België

Adres (address): Wakkensesteenweg 30A,8700, België

Telefoon (phone): 050 72 02 30 050 72 02 30

Fax (fax): 050 72 02 38 050 72 02 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISOMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISOMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISOMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISOMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISOMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISOMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISOMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISOMA
Products information DISOMA

BTW identificatienummer (tax): BE08577270507
Ondernemingsnummer: 2605926513
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DISOMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISOMA
(Get full report from official database of BE for DISOMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISOMA
Addition kinds of activities for DISOMA

011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
12210200. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
39529902. Spoordoek (opzetmateriaal) | Tracing cloth (drafting material)
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies

Werken bij DISOMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISOMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISOMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISOMA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

 • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

 • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: MANPOWER NV

  Type: Studentenjob

  Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

 • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

 • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

  Type: Vaste Job

  Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

 • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: MASTER CLEANER

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

 • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

 • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Leercontract

  Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

 • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

  Type: Flexijob

  wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van DISOMA in sociale netwerken
Look for responds of DISOMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISOMA. Laat een reactie achter voor DISOMA. DISOMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISOMA. Leave a respond for DISOMA. DISOMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISOMA op de google maps. Adres en contacten DISOMA
Location of DISOMA on the google maps. Address and contacts of DISOMA

Andere gerelateerde bedrijven als come DISOMA DISOMA: MATELCO cvba ALL PRODUCT SCRL | KIJK EENS AAN... | Ceramega | Information La Roche-en-Ardenne | Alain Colson

Other related companies as DISOMA: MATELCO cvba ALL PRODUCT SCRL | KIJK EENS AAN... | Ceramega | Information La Roche-en-Ardenne | Alain Colson

DISOMA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Tielt, België. De volledige naam van het bedrijf is DISOMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08577270507. Het bedrijf DISOMA bevindt zich op het adres: Wakkensesteenweg 30A,8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DISOMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISOMA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISOMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISOMA, openstaande posities, locatie van DISOMA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DISOMA is a company, that was registered 2015 in Tielt region, Belgium. Full name of company is DISOMA, company assigned to the tax number BE08577270507. The company DISOMA is located at the address: Wakkensesteenweg 30A,8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DISOMA were not found.
The main activity of DISOMA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DISOMA is not available. You also can look at reviews of DISOMA, open positions, location of DISOMA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISOMA, Tielt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISOMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISOMA, Tielt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISOMA, employees, financial statistics.