TECHNODEAL-GROUP SA

Contactgegevens TECHNODEAL-GROUP SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNODEAL-GROUP SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNODEAL-GROUP SA

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Terhulpensesteenweg 253,3090, België

Telefoon (phone): 02 687 45 64; 02 687 96 10 02 687 45 64; 02 687 96 10

Fax (fax): 02 687 67 30 02 687 67 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNODEAL-GROUP SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNODEAL-GROUP SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNODEAL-GROUP SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNODEAL-GROUP SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNODEAL-GROUP SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNODEAL-GROUP SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNODEAL-GROUP SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNODEAL-GROUP SA
Products information TECHNODEAL-GROUP SA

BTW identificatienummer (tax): BE03840789794
Ondernemingsnummer: 3541687011
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TECHNODEAL-GROUP SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNODEAL-GROUP SA
(Get full report from official database of BE for TECHNODEAL-GROUP SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNODEAL-GROUP SA
Addition kinds of activities for TECHNODEAL-GROUP SA

07220204. Boommoeren, machine oogstdiensten | Tree nuts, machine harvesting services
28920101. Detonators en detonerende caps | Detonators and detonating caps
30829900. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
34790217. Parkerizing | Parkerizing
35439900. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
35780101. Boekhoudmachines, operator-tempo | Accounting machines, operator-paced
73420100. Desinfectie diensten | Disinfecting services

Werken bij TECHNODEAL-GROUP SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNODEAL-GROUP SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNODEAL-GROUP SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNODEAL-GROUP SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • ploegbaas metsen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ploegbaas metsen met ervaring.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

Zoek naar antwoorden van TECHNODEAL-GROUP SA in sociale netwerken
Look for responds of TECHNODEAL-GROUP SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNODEAL-GROUP SA. Laat een reactie achter voor TECHNODEAL-GROUP SA. TECHNODEAL-GROUP SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNODEAL-GROUP SA. Leave a respond for TECHNODEAL-GROUP SA. TECHNODEAL-GROUP SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNODEAL-GROUP SA op de google maps. Adres en contacten TECHNODEAL-GROUP SA
Location of TECHNODEAL-GROUP SA on the google maps. Address and contacts of TECHNODEAL-GROUP SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNODEAL-GROUP SA TECHNODEAL-GROUP SA: General Net SPRL | Drukkerij Vanhalst BVBA | Harvey Weston-Financial Consulting | Stulens Knowledge Office nv | Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.

Other related companies as TECHNODEAL-GROUP SA: General Net SPRL | Drukkerij Vanhalst BVBA | Harvey Weston-Financial Consulting | Stulens Knowledge Office nv | Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.

TECHNODEAL-GROUP SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNODEAL-GROUP SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03840789794. Het bedrijf TECHNODEAL-GROUP SA bevindt zich op het adres: Terhulpensesteenweg 253,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TECHNODEAL-GROUP SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNODEAL-GROUP SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNODEAL-GROUP SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNODEAL-GROUP SA, openstaande posities, locatie van TECHNODEAL-GROUP SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TECHNODEAL-GROUP SA is a company, that was registered 2006 in Overijse region, Belgium. Full name of company is TECHNODEAL-GROUP SA, company assigned to the tax number BE03840789794. The company TECHNODEAL-GROUP SA is located at the address: Terhulpensesteenweg 253,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TECHNODEAL-GROUP SA were not found.
The main activity of TECHNODEAL-GROUP SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNODEAL-GROUP SA is not available. You also can look at reviews of TECHNODEAL-GROUP SA, open positions, location of TECHNODEAL-GROUP SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNODEAL-GROUP SA, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNODEAL-GROUP SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNODEAL-GROUP SA, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNODEAL-GROUP SA, employees, financial statistics.