Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.

Contactgegevens Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vliegplein 31, B-9990 Maldegem, België

Telefoon (phone): (050) 713939 (050) 713939

Fax (fax): (050) 716183 (050) 716183

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.
Products information Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01550415039
Ondernemingsnummer: 7268524169
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.

332499. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
393103. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
35520118. Draadmakende machines, draaiende machines | Thread making machines, spinning machinery
38430210. Investeringsmateriaal, tandheelkunde | Investment material, dental
51590203. Mules | Mules
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat

Werken bij Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.. Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.. Leave a respond for Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.. Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.
Location of Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.: Monteyne-Westcomputer | New Space SCRL | Breetec International N.V. | IIP Industrial Injection Plastics B.V.B.A. | IDJ

Other related companies as Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A.: Monteyne-Westcomputer | New Space SCRL | Breetec International N.V. | IIP Industrial Injection Plastics B.V.B.A. | IDJ

Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01550415039. Het bedrijf Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Vliegplein 31, B-9990 Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01550415039. The company Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. is located at the address: Vliegplein 31, B-9990 Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. were not found.
The main activity of Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., open positions, location of Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hyfte Buro-Stock B.V.B.A., employees, financial statistics.