SOCOMEC BELGIUM SA

Contactgegevens SOCOMEC BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCOMEC BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCOMEC BELGIUM SA

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Schaatsstraat 30,1190, België

Telefoon (phone): 02 340 02 30 02 340 02 30

Fax (fax): 02 346 28 99 02 346 28 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCOMEC BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCOMEC BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCOMEC BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCOMEC BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCOMEC BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCOMEC BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCOMEC BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCOMEC BELGIUM SA
Products information SOCOMEC BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE09939300537
Ondernemingsnummer: 8897521972
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SOCOMEC BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCOMEC BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for SOCOMEC BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCOMEC BELGIUM SA
Addition kinds of activities for SOCOMEC BELGIUM SA

24991403. Mauls, hout | Mauls, wood
30890309. Platte panelen, kunststoffen | Flat panels, plastics
37140205. Lagers, motorvoertuig | Bearings, motor vehicle
38210122. Monster voorbereidingsapparaat | Sample preparation apparatus
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
39990810. Mozaïeken: ivoor, schil, hoorn of bot | Mosaics: ivory, shell, horn, or bone
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory

Werken bij SOCOMEC BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCOMEC BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCOMEC BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCOMEC BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

  • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van SOCOMEC BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of SOCOMEC BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCOMEC BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor SOCOMEC BELGIUM SA. SOCOMEC BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCOMEC BELGIUM SA. Leave a respond for SOCOMEC BELGIUM SA. SOCOMEC BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCOMEC BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten SOCOMEC BELGIUM SA
Location of SOCOMEC BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of SOCOMEC BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCOMEC BELGIUM SA SOCOMEC BELGIUM SA: De Cock SA | Belva Geneviève | Celabor | M Travel | F.D.P. Dental Depot NV

Other related companies as SOCOMEC BELGIUM SA: De Cock SA | Belva Geneviève | Celabor | M Travel | F.D.P. Dental Depot NV

SOCOMEC BELGIUM SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is SOCOMEC BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09939300537. Het bedrijf SOCOMEC BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Schaatsstraat 30,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SOCOMEC BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCOMEC BELGIUM SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCOMEC BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCOMEC BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van SOCOMEC BELGIUM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOCOMEC BELGIUM SA is a company, that was registered 1994 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is SOCOMEC BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE09939300537. The company SOCOMEC BELGIUM SA is located at the address: Schaatsstraat 30,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SOCOMEC BELGIUM SA were not found.
The main activity of SOCOMEC BELGIUM SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCOMEC BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of SOCOMEC BELGIUM SA, open positions, location of SOCOMEC BELGIUM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCOMEC BELGIUM SA, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCOMEC BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCOMEC BELGIUM SA, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCOMEC BELGIUM SA, employees, financial statistics.