Domus Concept SA

Contactgegevens Domus Concept SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Domus Concept SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Domus Concept SA

Regio (region): Jodoigne, België

Adres (address): Chaussée de Tirlemont 467,1370, België

Telefoon (phone): 010 81 20 54; 063 23 75 86 010 81 20 54; 063 23 75 86

Fax (fax): 010 81 26 31 010 81 26 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Domus Concept SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Domus Concept SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Domus Concept SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Domus Concept SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Domus Concept SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Domus Concept SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Domus Concept SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Domus Concept SA
Products information Domus Concept SA

BTW identificatienummer (tax): BE06678009033
Ondernemingsnummer: 4210205078
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Domus Concept SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Domus Concept SA
(Get full report from official database of BE for Domus Concept SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Domus Concept SA
Addition kinds of activities for Domus Concept SA

249915. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
737901. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
15220103. Condominium constructie | Condominium construction
20260206. Kefir | Kefir
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
31720101. billfolds | Billfolds
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
51940202. Snuif | Snuff
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service

Werken bij Domus Concept SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Domus Concept SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Domus Concept SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Domus Concept SA. Looking for open vacancies in other companies

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Winkelbediende afdeling verf en gereedschappen (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als winkelbediende regio Hulste en wil je graag toespitsen op de afdeling verf en gereedschappen? Dan hebben wij een job voor jou! We zijn op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling verf en gereedschappen. Je taken bestaan uit: aanvullen, orde en netheid op de afdeling verzorgen, klanten adviseren, kassawerk....

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

Zoek naar antwoorden van Domus Concept SA in sociale netwerken
Look for responds of Domus Concept SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Domus Concept SA. Laat een reactie achter voor Domus Concept SA. Domus Concept SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Domus Concept SA. Leave a respond for Domus Concept SA. Domus Concept SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Domus Concept SA op de google maps. Adres en contacten Domus Concept SA
Location of Domus Concept SA on the google maps. Address and contacts of Domus Concept SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Domus Concept SA Domus Concept SA: CAT RENTAL STORE | InduTec ASBL | AQUAPROF | Bodanka | Sabine Mortier

Other related companies as Domus Concept SA: CAT RENTAL STORE | InduTec ASBL | AQUAPROF | Bodanka | Sabine Mortier

Domus Concept SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Jodoigne, België. De volledige naam van het bedrijf is Domus Concept SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06678009033. Het bedrijf Domus Concept SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Tirlemont 467,1370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 450,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Domus Concept SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Domus Concept SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Domus Concept SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Domus Concept SA, openstaande posities, locatie van Domus Concept SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Domus Concept SA is a company, that was registered 1985 in Jodoigne region, Belgium. Full name of company is Domus Concept SA, company assigned to the tax number BE06678009033. The company Domus Concept SA is located at the address: Chaussée de Tirlemont 467,1370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 450,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Domus Concept SA were not found.
The main activity of Domus Concept SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Domus Concept SA is not available. You also can look at reviews of Domus Concept SA, open positions, location of Domus Concept SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Domus Concept SA, Jodoigne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Domus Concept SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Domus Concept SA, Jodoigne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Domus Concept SA, employees, financial statistics.