CAT RENTAL STORE

Contactgegevens CAT RENTAL STORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAT RENTAL STORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAT RENTAL STORE

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Ambachtenstraat 15,8870, België

Telefoon (phone): 0800 252 00 0800 252 00

Fax (fax): 051 33 62 82 051 33 62 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAT RENTAL STORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAT RENTAL STORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAT RENTAL STORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAT RENTAL STORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAT RENTAL STORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAT RENTAL STORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAT RENTAL STORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAT RENTAL STORE
Products information CAT RENTAL STORE

BTW identificatienummer (tax): BE06848022460
Ondernemingsnummer: 7389373779
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CAT RENTAL STORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAT RENTAL STORE
(Get full report from official database of BE for CAT RENTAL STORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAT RENTAL STORE
Addition kinds of activities for CAT RENTAL STORE

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
267904. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
50470107. Apparatuur en benodigdheden van de arts | Physician equipment and supplies
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec
86610128. heiligdommen | Shrines

Werken bij CAT RENTAL STORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAT RENTAL STORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAT RENTAL STORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAT RENTAL STORE. Looking for open vacancies in other companies

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van CAT RENTAL STORE in sociale netwerken
Look for responds of CAT RENTAL STORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAT RENTAL STORE. Laat een reactie achter voor CAT RENTAL STORE. CAT RENTAL STORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAT RENTAL STORE. Leave a respond for CAT RENTAL STORE. CAT RENTAL STORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAT RENTAL STORE op de google maps. Adres en contacten CAT RENTAL STORE
Location of CAT RENTAL STORE on the google maps. Address and contacts of CAT RENTAL STORE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAT RENTAL STORE CAT RENTAL STORE: Lassoie Pierre | COPYCENTER CARPA | R.D.I.H. SPRL | Imprimerie Hubert Macq S.A. | Vandenbroucke-Lemaitre B.V.B.A.

Other related companies as CAT RENTAL STORE: Lassoie Pierre | COPYCENTER CARPA | R.D.I.H. SPRL | Imprimerie Hubert Macq S.A. | Vandenbroucke-Lemaitre B.V.B.A.

CAT RENTAL STORE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is CAT RENTAL STORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06848022460. Het bedrijf CAT RENTAL STORE bevindt zich op het adres: Ambachtenstraat 15,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CAT RENTAL STORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAT RENTAL STORE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAT RENTAL STORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAT RENTAL STORE, openstaande posities, locatie van CAT RENTAL STORE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CAT RENTAL STORE is a company, that was registered 2017 in Izegem region, Belgium. Full name of company is CAT RENTAL STORE, company assigned to the tax number BE06848022460. The company CAT RENTAL STORE is located at the address: Ambachtenstraat 15,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CAT RENTAL STORE were not found.
The main activity of CAT RENTAL STORE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAT RENTAL STORE is not available. You also can look at reviews of CAT RENTAL STORE, open positions, location of CAT RENTAL STORE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAT RENTAL STORE, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAT RENTAL STORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAT RENTAL STORE, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAT RENTAL STORE, employees, financial statistics.