Elektro Bilzen

Contactgegevens Elektro Bilzen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elektro Bilzen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elektro Bilzen

Regio (region): Bilzen (Beverst), België

Adres (address): Schoolstraat 36,3740, België

Telefoon (phone): 089 51 12 58 089 51 12 58

Fax (fax): 089 51 12 60 089 51 12 60

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elektro Bilzen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elektro Bilzen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elektro Bilzen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elektro Bilzen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elektro Bilzen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elektro Bilzen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elektro Bilzen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elektro Bilzen
Products information Elektro Bilzen

BTW identificatienummer (tax): BE05851013183
Ondernemingsnummer: 1613311767
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Elektro Bilzen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elektro Bilzen
(Get full report from official database of BE for Elektro Bilzen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elektro Bilzen
Addition kinds of activities for Elektro Bilzen

375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
36330101. Droogreinigingsmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Drycleaning machines, household: including coin-operated
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television
38250321. Meetapparatuur voor radiofrequentie | Radio frequency measuring equipment
38449902. doorlichting | Fluoroscopes
59469902. Fotografische benodigdheden | Photographic supplies
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation

Werken bij Elektro Bilzen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elektro Bilzen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elektro Bilzen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elektro Bilzen. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

Zoek naar antwoorden van Elektro Bilzen in sociale netwerken
Look for responds of Elektro Bilzen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elektro Bilzen. Laat een reactie achter voor Elektro Bilzen. Elektro Bilzen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elektro Bilzen. Leave a respond for Elektro Bilzen. Elektro Bilzen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elektro Bilzen op de google maps. Adres en contacten Elektro Bilzen
Location of Elektro Bilzen on the google maps. Address and contacts of Elektro Bilzen

Andere gerelateerde bedrijven als come Elektro Bilzen Elektro Bilzen: WEX-WALLONIE EXPO SA | DLB CONCEPT NV | Braybell | Andromeda Heights | Jean-Francois Ruwet

Other related companies as Elektro Bilzen: WEX-WALLONIE EXPO SA | DLB CONCEPT NV | Braybell | Andromeda Heights | Jean-Francois Ruwet

Elektro Bilzen is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bilzen (Beverst), België. De volledige naam van het bedrijf is Elektro Bilzen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05851013183. Het bedrijf Elektro Bilzen bevindt zich op het adres: Schoolstraat 36,3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Elektro Bilzen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elektro Bilzen is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elektro Bilzen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elektro Bilzen, openstaande posities, locatie van Elektro Bilzen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Elektro Bilzen is a company, that was registered 1993 in Bilzen (Beverst) region, Belgium. Full name of company is Elektro Bilzen, company assigned to the tax number BE05851013183. The company Elektro Bilzen is located at the address: Schoolstraat 36,3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Elektro Bilzen were not found.
The main activity of Elektro Bilzen is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Elektro Bilzen is not available. You also can look at reviews of Elektro Bilzen, open positions, location of Elektro Bilzen on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elektro Bilzen, Bilzen (Beverst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elektro Bilzen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elektro Bilzen, Bilzen (Beverst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elektro Bilzen, employees, financial statistics.