DLB CONCEPT NV

Contactgegevens DLB CONCEPT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DLB CONCEPT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DLB CONCEPT NV

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Kwadeplasstraat 10,1640, België

Telefoon (phone): 02 380 77 50 02 380 77 50

Fax (fax): 02 380 91 53 02 380 91 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DLB CONCEPT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DLB CONCEPT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DLB CONCEPT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DLB CONCEPT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DLB CONCEPT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DLB CONCEPT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DLB CONCEPT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DLB CONCEPT NV
Products information DLB CONCEPT NV

BTW identificatienummer (tax): BE03474670410
Ondernemingsnummer: 8821441650
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DLB CONCEPT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DLB CONCEPT NV
(Get full report from official database of BE for DLB CONCEPT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DLB CONCEPT NV
Addition kinds of activities for DLB CONCEPT NV

346699. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
26780000. Kantoorartikelen | Stationery products
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
59990000. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
92239903. Huis van correctie, overheid | House of correction, government

Werken bij DLB CONCEPT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DLB CONCEPT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DLB CONCEPT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DLB CONCEPT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

Zoek naar antwoorden van DLB CONCEPT NV in sociale netwerken
Look for responds of DLB CONCEPT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DLB CONCEPT NV. Laat een reactie achter voor DLB CONCEPT NV. DLB CONCEPT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DLB CONCEPT NV. Leave a respond for DLB CONCEPT NV. DLB CONCEPT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DLB CONCEPT NV op de google maps. Adres en contacten DLB CONCEPT NV
Location of DLB CONCEPT NV on the google maps. Address and contacts of DLB CONCEPT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DLB CONCEPT NV DLB CONCEPT NV: RENOV-CONSTRUCT | Engels Sportswear | Aquacare N.V. | Ets Robert Coureaux S.A. | Plug & Work sprl

Other related companies as DLB CONCEPT NV: RENOV-CONSTRUCT | Engels Sportswear | Aquacare N.V. | Ets Robert Coureaux S.A. | Plug & Work sprl

DLB CONCEPT NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is DLB CONCEPT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474670410. Het bedrijf DLB CONCEPT NV bevindt zich op het adres: Kwadeplasstraat 10,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DLB CONCEPT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DLB CONCEPT NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DLB CONCEPT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DLB CONCEPT NV, openstaande posities, locatie van DLB CONCEPT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DLB CONCEPT NV is a company, that was registered 2018 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is DLB CONCEPT NV, company assigned to the tax number BE03474670410. The company DLB CONCEPT NV is located at the address: Kwadeplasstraat 10,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DLB CONCEPT NV were not found.
The main activity of DLB CONCEPT NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DLB CONCEPT NV is not available. You also can look at reviews of DLB CONCEPT NV, open positions, location of DLB CONCEPT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DLB CONCEPT NV, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DLB CONCEPT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DLB CONCEPT NV, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DLB CONCEPT NV, employees, financial statistics.