Claessen-ELGB

Contactgegevens Claessen-ELGB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claessen-ELGB: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claessen-ELGB

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Witmeerstraat 1,3600, België

Telefoon (phone): 089 35 35 13 089 35 35 13

Fax (fax): 089 35 35 17 089 35 35 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claessen-ELGB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claessen-ELGB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claessen-ELGB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claessen-ELGB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claessen-ELGB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claessen-ELGB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claessen-ELGB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claessen-ELGB
Products information Claessen-ELGB

BTW identificatienummer (tax): BE08917297363
Ondernemingsnummer: 8964263916
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Claessen-ELGB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claessen-ELGB
(Get full report from official database of BE for Claessen-ELGB)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claessen-ELGB
Addition kinds of activities for Claessen-ELGB

953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
953200. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
20799901. Kookoliën, behalve maïs: groentegereffineerd | Cooking oils, except corn: vegetable refined
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
34439910. Missile silo's en componenten, metalen plaat | Missile silos and components, metal plate
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim

Werken bij Claessen-ELGB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claessen-ELGB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claessen-ELGB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claessen-ELGB. Looking for open vacancies in other companies

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van Claessen-ELGB in sociale netwerken
Look for responds of Claessen-ELGB in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claessen-ELGB. Laat een reactie achter voor Claessen-ELGB. Claessen-ELGB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claessen-ELGB. Leave a respond for Claessen-ELGB. Claessen-ELGB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claessen-ELGB op de google maps. Adres en contacten Claessen-ELGB
Location of Claessen-ELGB on the google maps. Address and contacts of Claessen-ELGB

Andere gerelateerde bedrijven als come Claessen-ELGB Claessen-ELGB: MOSA FREIN SPRL | J.S.G. Photo Développement SPRL | DUMOULIN PHILIP BVBA | Hybrys - Jean-Pierre Lhoir | vierman

Other related companies as Claessen-ELGB: MOSA FREIN SPRL | J.S.G. Photo Développement SPRL | DUMOULIN PHILIP BVBA | Hybrys - Jean-Pierre Lhoir | vierman

Claessen-ELGB is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Claessen-ELGB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917297363. Het bedrijf Claessen-ELGB bevindt zich op het adres: Witmeerstraat 1,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Claessen-ELGB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claessen-ELGB is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claessen-ELGB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claessen-ELGB, openstaande posities, locatie van Claessen-ELGB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claessen-ELGB is a company, that was registered 2011 in Genk region, Belgium. Full name of company is Claessen-ELGB, company assigned to the tax number BE08917297363. The company Claessen-ELGB is located at the address: Witmeerstraat 1,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Claessen-ELGB were not found.
The main activity of Claessen-ELGB is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Claessen-ELGB is not available. You also can look at reviews of Claessen-ELGB, open positions, location of Claessen-ELGB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claessen-ELGB, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claessen-ELGB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claessen-ELGB, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claessen-ELGB, employees, financial statistics.