Hybrys - Jean-Pierre Lhoir

Contactgegevens Hybrys - Jean-Pierre Lhoir: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hybrys - Jean-Pierre Lhoir: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hybrys - Jean-Pierre Lhoir

Regio (region): 6534 - Goze - Belgium, België

Adres (address): rue de Bomere 73, België

Telefoon (phone): +3271510750 +3271510750

Fax (fax): +32 (69) 462-51-85 +32 (69) 462-51-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hybrys - Jean-Pierre Lhoir: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hybrys - Jean-Pierre Lhoir"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hybrys - Jean-Pierre Lhoir"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hybrys - Jean-Pierre Lhoir. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hybrys - Jean-Pierre Lhoir. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hybrys - Jean-Pierre Lhoir
Products information Hybrys - Jean-Pierre Lhoir

BTW identificatienummer (tax): BE04315673828
Ondernemingsnummer: 9528411865
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hybrys - Jean-Pierre Lhoir zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hybrys - Jean-Pierre Lhoir
(Get full report from official database of BE for Hybrys - Jean-Pierre Lhoir)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hybrys - Jean-Pierre Lhoir
Addition kinds of activities for Hybrys - Jean-Pierre Lhoir

201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
01759903. Kersenboomgaard | Cherry orchard
20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
22990303. Draad: linnen, hennep of ramie | Thread: linen, hemp or ramie
28690201. ethyleen | Ethylene
34969902. Kabel, ongeïsoleerde draad: gemaakt van aangekochte draad | Cable, uninsulated wire: made from purchased wire
59329903. Muziekinstrumenten, tweedehands | Musical instruments, secondhand
82999911. Persoonlijke ontwikkelingsschool | Personal development school

Werken bij Hybrys - Jean-Pierre Lhoir: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hybrys - Jean-Pierre Lhoir: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hybrys - Jean-Pierre Lhoir. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hybrys - Jean-Pierre Lhoir. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

Zoek naar antwoorden van Hybrys - Jean-Pierre Lhoir in sociale netwerken
Look for responds of Hybrys - Jean-Pierre Lhoir in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hybrys - Jean-Pierre Lhoir. Laat een reactie achter voor Hybrys - Jean-Pierre Lhoir. Hybrys - Jean-Pierre Lhoir bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hybrys - Jean-Pierre Lhoir. Leave a respond for Hybrys - Jean-Pierre Lhoir. Hybrys - Jean-Pierre Lhoir on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hybrys - Jean-Pierre Lhoir op de google maps. Adres en contacten Hybrys - Jean-Pierre Lhoir
Location of Hybrys - Jean-Pierre Lhoir on the google maps. Address and contacts of Hybrys - Jean-Pierre Lhoir

Andere gerelateerde bedrijven als come Hybrys - Jean-Pierre Lhoir Hybrys - Jean-Pierre Lhoir: Car Shine | ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) | Conrad Brussels | Deldo Autobanden N.V. | Gapa Aluminium

Other related companies as Hybrys - Jean-Pierre Lhoir: Car Shine | ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) | Conrad Brussels | Deldo Autobanden N.V. | Gapa Aluminium

Hybrys - Jean-Pierre Lhoir is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio 6534 - Goze - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04315673828. Het bedrijf Hybrys - Jean-Pierre Lhoir bevindt zich op het adres: rue de Bomere 73. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hybrys - Jean-Pierre Lhoir zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hybrys - Jean-Pierre Lhoir is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hybrys - Jean-Pierre Lhoir is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, openstaande posities, locatie van Hybrys - Jean-Pierre Lhoir op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hybrys - Jean-Pierre Lhoir is a company, that was registered 1988 in 6534 - Goze - Belgium region, Belgium. Full name of company is Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, company assigned to the tax number BE04315673828. The company Hybrys - Jean-Pierre Lhoir is located at the address: rue de Bomere 73. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hybrys - Jean-Pierre Lhoir were not found.
The main activity of Hybrys - Jean-Pierre Lhoir is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hybrys - Jean-Pierre Lhoir is not available. You also can look at reviews of Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, open positions, location of Hybrys - Jean-Pierre Lhoir on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, 6534 - Goze - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, 6534 - Goze - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hybrys - Jean-Pierre Lhoir, employees, financial statistics.