ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)

Contactgegevens ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND): address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)

Regio (region): Boom, België

Adres (address): Hoogstraat 25,2850, België

Telefoon (phone): 03 844 70 80 03 844 70 80

Fax (fax): 03 843 25 73 03 843 25 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)
Products information ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)

BTW identificatienummer (tax): BE04053649902
Ondernemingsnummer: 5704620361
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)
(Get full report from official database of BE for ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND))

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)
Addition kinds of activities for ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)

506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
07230201. Maïs droog diensten | Corn drying services
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
22519901. Het verven en afwerken van de full- en knielengte van vrouwen | Dyeing and finishing women's full- and knee-length hosiery
22990701. Rayon tops, combing en omzetten | Rayon tops, combing and converting
32740100. Bouwkalk | Building lime
51599902. broomcorn | Broomcorn
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
80499901. acupuncteur | Acupuncturist
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering

Werken bij ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND). Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) in sociale netwerken
Look for responds of ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND). Laat een reactie achter voor ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND). ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND). Leave a respond for ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND). ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) op de google maps. Adres en contacten ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)
Location of ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) on the google maps. Address and contacts of ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND): AUTO-CONFORT/ MODERN CAR | Options Eurocongress Belgium SPRL | Applied Soft Service | I.A.O. | Klokhof NV

Other related companies as ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND): AUTO-CONFORT/ MODERN CAR | Options Eurocongress Belgium SPRL | Applied Soft Service | I.A.O. | Klokhof NV

ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Boom, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04053649902. Het bedrijf ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) bevindt zich op het adres: Hoogstraat 25,2850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 203,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), openstaande posities, locatie van ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) is a company, that was registered 2002 in Boom region, Belgium. Full name of company is ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), company assigned to the tax number BE04053649902. The company ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) is located at the address: Hoogstraat 25,2850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 203,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) were not found.
The main activity of ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) is not available. You also can look at reviews of ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), open positions, location of ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), Boom: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), Boom: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND), employees, financial statistics.