ELEKTRO SUBITECH NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ELEKTRO SUBITECH NV
Private companiesBusiness Services • ELEKTRO SUBITECH NV

Contactgegevens ELEKTRO SUBITECH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO SUBITECH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO SUBITECH NV

Regio (region): Beveren (Verrebroek), België

Adres (address): Aven Ackers 10,9130, België

Telefoon (phone): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

Fax (fax): 03 778 15 69 03 778 15 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO SUBITECH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO SUBITECH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO SUBITECH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO SUBITECH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO SUBITECH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO SUBITECH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO SUBITECH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO SUBITECH NV
Products information ELEKTRO SUBITECH NV

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ELEKTRO SUBITECH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO SUBITECH NV
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO SUBITECH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO SUBITECH NV
Addition kinds of activities for ELEKTRO SUBITECH NV

2361. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
02790102. Zijde (ruwe) productie en zijderworm boerderij | Silk (raw) production and silkworm farm
20110401. Bloedmeel | Blood meal
22210200. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
28790110. Schapen dips, chemisch | Sheep dips, chemical
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
38610109. Filmfilm | Motion picture film
59410202. vuurwapens | Firearms
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij ELEKTRO SUBITECH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO SUBITECH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO SUBITECH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO SUBITECH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO SUBITECH NV in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO SUBITECH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO SUBITECH NV. Laat een reactie achter voor ELEKTRO SUBITECH NV. ELEKTRO SUBITECH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO SUBITECH NV. Leave a respond for ELEKTRO SUBITECH NV. ELEKTRO SUBITECH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO SUBITECH NV op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO SUBITECH NV
Location of ELEKTRO SUBITECH NV on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO SUBITECH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO SUBITECH NV ELEKTRO SUBITECH NV: Bovimco BVBA | AMP | GCV STEURBAUT CHR & CO | Dienst Voor De Scheepvaart N.V. | 6 BEAR'S

Other related companies as ELEKTRO SUBITECH NV: Bovimco BVBA | AMP | GCV STEURBAUT CHR & CO | Dienst Voor De Scheepvaart N.V. | 6 BEAR'S

ELEKTRO SUBITECH NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Beveren (Verrebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO SUBITECH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf ELEKTRO SUBITECH NV bevindt zich op het adres: Aven Ackers 10,9130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ELEKTRO SUBITECH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO SUBITECH NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO SUBITECH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO SUBITECH NV, openstaande posities, locatie van ELEKTRO SUBITECH NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELEKTRO SUBITECH NV is a company, that was registered 2009 in Beveren (Verrebroek) region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO SUBITECH NV, company assigned to the tax number BE04134124755. The company ELEKTRO SUBITECH NV is located at the address: Aven Ackers 10,9130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ELEKTRO SUBITECH NV were not found.
The main activity of ELEKTRO SUBITECH NV is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO SUBITECH NV is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO SUBITECH NV, open positions, location of ELEKTRO SUBITECH NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO SUBITECH NV, Beveren (Verrebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO SUBITECH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO SUBITECH NV, Beveren (Verrebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO SUBITECH NV, employees, financial statistics.