EEP-TRANSMO NV

Contactgegevens EEP-TRANSMO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EEP-TRANSMO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EEP-TRANSMO NV

Regio (region): Puurs (Ruisbroek), België

Adres (address): Pullaar 205,2870, België

Telefoon (phone): 03 886 06 39 03 886 06 39

Fax (fax): 03 886 08 94 03 886 08 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EEP-TRANSMO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EEP-TRANSMO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EEP-TRANSMO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EEP-TRANSMO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EEP-TRANSMO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EEP-TRANSMO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EEP-TRANSMO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EEP-TRANSMO NV
Products information EEP-TRANSMO NV

BTW identificatienummer (tax): BE05187164306
Ondernemingsnummer: 2416137695
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EEP-TRANSMO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EEP-TRANSMO NV
(Get full report from official database of BE for EEP-TRANSMO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EEP-TRANSMO NV
Addition kinds of activities for EEP-TRANSMO NV

355501. Drukpersen | Printing presses
596304. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
38420410. Extensieve schoenen, orthopedisch | Extension shoes, orthopedic
39159900. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
59210100. Wijn en bier | Wine and beer
67330000. Trusts, nec | Trusts, nec

Werken bij EEP-TRANSMO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EEP-TRANSMO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EEP-TRANSMO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EEP-TRANSMO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van EEP-TRANSMO NV in sociale netwerken
Look for responds of EEP-TRANSMO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EEP-TRANSMO NV. Laat een reactie achter voor EEP-TRANSMO NV. EEP-TRANSMO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EEP-TRANSMO NV. Leave a respond for EEP-TRANSMO NV. EEP-TRANSMO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EEP-TRANSMO NV op de google maps. Adres en contacten EEP-TRANSMO NV
Location of EEP-TRANSMO NV on the google maps. Address and contacts of EEP-TRANSMO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EEP-TRANSMO NV EEP-TRANSMO NV: Guido BVBA | K.U. BRUSSEL | LE FOUR INDUSTRIEL BELGE SA | VEDELINGUA | Koninklijke Militaire School

Other related companies as EEP-TRANSMO NV: Guido BVBA | K.U. BRUSSEL | LE FOUR INDUSTRIEL BELGE SA | VEDELINGUA | Koninklijke Militaire School

EEP-TRANSMO NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Puurs (Ruisbroek), België. De volledige naam van het bedrijf is EEP-TRANSMO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05187164306. Het bedrijf EEP-TRANSMO NV bevindt zich op het adres: Pullaar 205,2870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EEP-TRANSMO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EEP-TRANSMO NV is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EEP-TRANSMO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EEP-TRANSMO NV, openstaande posities, locatie van EEP-TRANSMO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EEP-TRANSMO NV is a company, that was registered 2010 in Puurs (Ruisbroek) region, Belgium. Full name of company is EEP-TRANSMO NV, company assigned to the tax number BE05187164306. The company EEP-TRANSMO NV is located at the address: Pullaar 205,2870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EEP-TRANSMO NV were not found.
The main activity of EEP-TRANSMO NV is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EEP-TRANSMO NV is not available. You also can look at reviews of EEP-TRANSMO NV, open positions, location of EEP-TRANSMO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EEP-TRANSMO NV, Puurs (Ruisbroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EEP-TRANSMO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EEP-TRANSMO NV, Puurs (Ruisbroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EEP-TRANSMO NV, employees, financial statistics.