Guido BVBA

Contactgegevens Guido BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guido BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guido BVBA

Regio (region): Leuze-en-Hainaut (Pipaix), België

Adres (address): Rue Marcel Cuvelier 8,7904, België

Telefoon (phone): 069 68 68 00 069 68 68 00

Fax (fax): 069 68 68 00; 056 75 36 05; 069 68 69 00 069 68 68 00; 056 75 36 05; 069 68 69 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guido BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guido BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guido BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guido BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guido BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guido BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guido BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guido BVBA
Products information Guido BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03894073486
Ondernemingsnummer: 1470214843
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Guido BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guido BVBA
(Get full report from official database of BE for Guido BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guido BVBA
Addition kinds of activities for Guido BVBA

961100. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
26790204. Gevulde platen van eierschaal, gegoten pulp: uit gekochte materialen | Egg case filler flats, molded pulp: from purchased material
31990301. Riem veters, leer | Belt laces, leather
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line
51310121. Yard goederen, geweven | Yard goods, woven
76991103. Slotenmakerij | Locksmith shop
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij Guido BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guido BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guido BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guido BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van Guido BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Guido BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guido BVBA. Laat een reactie achter voor Guido BVBA. Guido BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guido BVBA. Leave a respond for Guido BVBA. Guido BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guido BVBA op de google maps. Adres en contacten Guido BVBA
Location of Guido BVBA on the google maps. Address and contacts of Guido BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Guido BVBA Guido BVBA: Educam VZW | Hazegras | Entreprise Baix S.P.R.L. | Goldwell Belgium N.V. | Kemaspray B.V.B.A.

Other related companies as Guido BVBA: Educam VZW | Hazegras | Entreprise Baix S.P.R.L. | Goldwell Belgium N.V. | Kemaspray B.V.B.A.

Guido BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Leuze-en-Hainaut (Pipaix), België. De volledige naam van het bedrijf is Guido BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03894073486. Het bedrijf Guido BVBA bevindt zich op het adres: Rue Marcel Cuvelier 8,7904. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 393,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Guido BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guido BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guido BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guido BVBA, openstaande posities, locatie van Guido BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Guido BVBA is a company, that was registered 1988 in Leuze-en-Hainaut (Pipaix) region, Belgium. Full name of company is Guido BVBA, company assigned to the tax number BE03894073486. The company Guido BVBA is located at the address: Rue Marcel Cuvelier 8,7904. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 393,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Guido BVBA were not found.
The main activity of Guido BVBA is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Guido BVBA is not available. You also can look at reviews of Guido BVBA, open positions, location of Guido BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guido BVBA, Leuze-en-Hainaut (Pipaix): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guido BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guido BVBA, Leuze-en-Hainaut (Pipaix): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guido BVBA, employees, financial statistics.