Van Laarhoven Electroservice BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Van Laarhoven Electroservice BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Van Laarhoven Electroservice BVBA

Contactgegevens Van Laarhoven Electroservice BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Laarhoven Electroservice BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Laarhoven Electroservice BVBA

Regio (region): Ravels (Weelde), België

Adres (address): Nieuwe Stationsstraat 33,2381, België

Telefoon (phone): 014 65 59 35 014 65 59 35

Fax (fax): 014 65 92 85 014 65 92 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Laarhoven Electroservice BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Laarhoven Electroservice BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Laarhoven Electroservice BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Laarhoven Electroservice BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Laarhoven Electroservice BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Laarhoven Electroservice BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Laarhoven Electroservice BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Laarhoven Electroservice BVBA
Products information Van Laarhoven Electroservice BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08283111572
Ondernemingsnummer: 6294311523
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Laarhoven Electroservice BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Laarhoven Electroservice BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Laarhoven Electroservice BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Laarhoven Electroservice BVBA
Addition kinds of activities for Van Laarhoven Electroservice BVBA

769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
45220000. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
57120102. matrassen | Mattresses

Werken bij Van Laarhoven Electroservice BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Laarhoven Electroservice BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Laarhoven Electroservice BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Laarhoven Electroservice BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Forum Jobs Zele

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van Van Laarhoven Electroservice BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Laarhoven Electroservice BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Laarhoven Electroservice BVBA. Laat een reactie achter voor Van Laarhoven Electroservice BVBA. Van Laarhoven Electroservice BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Laarhoven Electroservice BVBA. Leave a respond for Van Laarhoven Electroservice BVBA. Van Laarhoven Electroservice BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Laarhoven Electroservice BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Laarhoven Electroservice BVBA
Location of Van Laarhoven Electroservice BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Laarhoven Electroservice BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Laarhoven Electroservice BVBA Van Laarhoven Electroservice BVBA: VEF Metaalbewerking BVBA | Athenée Royal de Jumet | Warneton Industries SA | VAN DE WEGHE WALLONIE | Omnigraph B.V.B.A.

Other related companies as Van Laarhoven Electroservice BVBA: VEF Metaalbewerking BVBA | Athenée Royal de Jumet | Warneton Industries SA | VAN DE WEGHE WALLONIE | Omnigraph B.V.B.A.

Van Laarhoven Electroservice BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Ravels (Weelde), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Laarhoven Electroservice BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283111572. Het bedrijf Van Laarhoven Electroservice BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwe Stationsstraat 33,2381. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Laarhoven Electroservice BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Laarhoven Electroservice BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Laarhoven Electroservice BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Laarhoven Electroservice BVBA, openstaande posities, locatie van Van Laarhoven Electroservice BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Laarhoven Electroservice BVBA is a company, that was registered 2014 in Ravels (Weelde) region, Belgium. Full name of company is Van Laarhoven Electroservice BVBA, company assigned to the tax number BE08283111572. The company Van Laarhoven Electroservice BVBA is located at the address: Nieuwe Stationsstraat 33,2381. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Laarhoven Electroservice BVBA were not found.
The main activity of Van Laarhoven Electroservice BVBA is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Laarhoven Electroservice BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Laarhoven Electroservice BVBA, open positions, location of Van Laarhoven Electroservice BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Laarhoven Electroservice BVBA, Ravels (Weelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Laarhoven Electroservice BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Laarhoven Electroservice BVBA, Ravels (Weelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Laarhoven Electroservice BVBA, employees, financial statistics.