VEF Metaalbewerking BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • VEF Metaalbewerking BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • VEF Metaalbewerking BVBA

Contactgegevens VEF Metaalbewerking BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEF Metaalbewerking BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEF Metaalbewerking BVBA

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Polderstraat 18,8600, België

Telefoon (phone): 051 51 09 97 051 51 09 97

Fax (fax): 051 50 55 32 051 50 55 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEF Metaalbewerking BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEF Metaalbewerking BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEF Metaalbewerking BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEF Metaalbewerking BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEF Metaalbewerking BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEF Metaalbewerking BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEF Metaalbewerking BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEF Metaalbewerking BVBA
Products information VEF Metaalbewerking BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03884735107
Ondernemingsnummer: 5730163574
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VEF Metaalbewerking BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEF Metaalbewerking BVBA
(Get full report from official database of BE for VEF Metaalbewerking BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEF Metaalbewerking BVBA
Addition kinds of activities for VEF Metaalbewerking BVBA

7999. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
02590000. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches
36749902. Gunn effect apparaten | Gunn effect devices
38229911. Verbrandingsregelaarsystemen, residentieel en commercieel type | Incinerator control systems, residential and commercial type
39319903. Muziekinstrumenten, elektrisch en elektronisch, nec | Musical instruments, electric and electronic, nec
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
54519902. Kaas | Cheese
73810101. Pantserdiensten | Armored car services

Werken bij VEF Metaalbewerking BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEF Metaalbewerking BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEF Metaalbewerking BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEF Metaalbewerking BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van VEF Metaalbewerking BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VEF Metaalbewerking BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEF Metaalbewerking BVBA. Laat een reactie achter voor VEF Metaalbewerking BVBA. VEF Metaalbewerking BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEF Metaalbewerking BVBA. Leave a respond for VEF Metaalbewerking BVBA. VEF Metaalbewerking BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEF Metaalbewerking BVBA op de google maps. Adres en contacten VEF Metaalbewerking BVBA
Location of VEF Metaalbewerking BVBA on the google maps. Address and contacts of VEF Metaalbewerking BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VEF Metaalbewerking BVBA VEF Metaalbewerking BVBA: NEW STEEL NV | Van De Calseyde E-Home Service BVBA | Hullbridge Associated S.A. | Adonai-Models Agency | Advokatenkantoor Delporte

Other related companies as VEF Metaalbewerking BVBA: NEW STEEL NV | Van De Calseyde E-Home Service BVBA | Hullbridge Associated S.A. | Adonai-Models Agency | Advokatenkantoor Delporte

VEF Metaalbewerking BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is VEF Metaalbewerking BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03884735107. Het bedrijf VEF Metaalbewerking BVBA bevindt zich op het adres: Polderstraat 18,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VEF Metaalbewerking BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEF Metaalbewerking BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEF Metaalbewerking BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEF Metaalbewerking BVBA, openstaande posities, locatie van VEF Metaalbewerking BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VEF Metaalbewerking BVBA is a company, that was registered 2003 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is VEF Metaalbewerking BVBA, company assigned to the tax number BE03884735107. The company VEF Metaalbewerking BVBA is located at the address: Polderstraat 18,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VEF Metaalbewerking BVBA were not found.
The main activity of VEF Metaalbewerking BVBA is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VEF Metaalbewerking BVBA is not available. You also can look at reviews of VEF Metaalbewerking BVBA, open positions, location of VEF Metaalbewerking BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEF Metaalbewerking BVBA, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEF Metaalbewerking BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEF Metaalbewerking BVBA, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEF Metaalbewerking BVBA, employees, financial statistics.