VAN BAEVEGHEM BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VAN BAEVEGHEM BVBA
Private companiesTobacco Products • VAN BAEVEGHEM BVBA

Contactgegevens VAN BAEVEGHEM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN BAEVEGHEM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN BAEVEGHEM BVBA

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Lembergsesteenweg 153A,9820, België

Telefoon (phone): 09 231 51 73 09 231 51 73

Fax (fax): 09 230 79 49 09 230 79 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN BAEVEGHEM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN BAEVEGHEM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN BAEVEGHEM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN BAEVEGHEM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN BAEVEGHEM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN BAEVEGHEM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN BAEVEGHEM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN BAEVEGHEM BVBA
Products information VAN BAEVEGHEM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06071289062
Ondernemingsnummer: 9658050537
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAN BAEVEGHEM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN BAEVEGHEM BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN BAEVEGHEM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN BAEVEGHEM BVBA
Addition kinds of activities for VAN BAEVEGHEM BVBA

31110601. Boekbinders leren | Bookbinders' leather
33419913. Tin smelting en raffinage (secundair) | Tin smelting and refining (secondary)
33550301. Extrusion ingot, aluminium: gemaakt in rollend molen | Extrusion ingot, aluminum: made in rolling mills
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
38290204. Ceilometers | Ceilometers
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
76990106. Optische instrument reparatie | Optical instrument repair

Werken bij VAN BAEVEGHEM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN BAEVEGHEM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN BAEVEGHEM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN BAEVEGHEM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Verkoper/aanvuller/magazijnier M/V (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we verkoper/aanvuller/magazijnier M/V. Jouw taken zijn vooral helpen bij het binnenbrengen van containers van groeten&fruit en de dranken uitpakken in de winkel en magazijn op orde houden. Het is een vervanging van een langdurige zieke, tijdelijke opdracht tot eind van het jaar misschien nog langer

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van VAN BAEVEGHEM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN BAEVEGHEM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN BAEVEGHEM BVBA. Laat een reactie achter voor VAN BAEVEGHEM BVBA. VAN BAEVEGHEM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN BAEVEGHEM BVBA. Leave a respond for VAN BAEVEGHEM BVBA. VAN BAEVEGHEM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN BAEVEGHEM BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN BAEVEGHEM BVBA
Location of VAN BAEVEGHEM BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN BAEVEGHEM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN BAEVEGHEM BVBA VAN BAEVEGHEM BVBA: Obers BVBA | Up-2-Date Computers | Welau BVBA | Habex L | Input NV

Other related companies as VAN BAEVEGHEM BVBA: Obers BVBA | Up-2-Date Computers | Welau BVBA | Habex L | Input NV

VAN BAEVEGHEM BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN BAEVEGHEM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071289062. Het bedrijf VAN BAEVEGHEM BVBA bevindt zich op het adres: Lembergsesteenweg 153A,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN BAEVEGHEM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN BAEVEGHEM BVBA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN BAEVEGHEM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN BAEVEGHEM BVBA, openstaande posities, locatie van VAN BAEVEGHEM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN BAEVEGHEM BVBA is a company, that was registered 2012 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is VAN BAEVEGHEM BVBA, company assigned to the tax number BE06071289062. The company VAN BAEVEGHEM BVBA is located at the address: Lembergsesteenweg 153A,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN BAEVEGHEM BVBA were not found.
The main activity of VAN BAEVEGHEM BVBA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN BAEVEGHEM BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN BAEVEGHEM BVBA, open positions, location of VAN BAEVEGHEM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN BAEVEGHEM BVBA, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN BAEVEGHEM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN BAEVEGHEM BVBA, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN BAEVEGHEM BVBA, employees, financial statistics.