Up-2-Date Computers

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Up-2-Date Computers
Private companiesTobacco Products • Up-2-Date Computers

Contactgegevens Up-2-Date Computers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Up-2-Date Computers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Up-2-Date Computers

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Jan van Aelbroecklaan 45,9050, België

Telefoon (phone): 09 220 60 60 09 220 60 60

Fax (fax): 09 221 55 55 09 221 55 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Up-2-Date Computers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Up-2-Date Computers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Up-2-Date Computers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Up-2-Date Computers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Up-2-Date Computers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Up-2-Date Computers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Up-2-Date Computers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Up-2-Date Computers
Products information Up-2-Date Computers

BTW identificatienummer (tax): BE09213104248
Ondernemingsnummer: 5582946777
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Up-2-Date Computers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Up-2-Date Computers
(Get full report from official database of BE for Up-2-Date Computers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Up-2-Date Computers
Addition kinds of activities for Up-2-Date Computers

22510000. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
32119903. Vlotterglas | Float glass
32720318. Terrazzo producten, prefab, nec | Terrazzo products, precast, nec
37310114. Trawlers, bouw en reparatie | Trawlers, building and repairing
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
50469902. Muntentellers | Coin counters

Werken bij Up-2-Date Computers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Up-2-Date Computers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Up-2-Date Computers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Up-2-Date Computers. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • Lasser half-automaat (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met half-automaat lassen.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Jobstudent (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Up-2-Date Computers in sociale netwerken
Look for responds of Up-2-Date Computers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Up-2-Date Computers. Laat een reactie achter voor Up-2-Date Computers. Up-2-Date Computers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Up-2-Date Computers. Leave a respond for Up-2-Date Computers. Up-2-Date Computers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Up-2-Date Computers op de google maps. Adres en contacten Up-2-Date Computers
Location of Up-2-Date Computers on the google maps. Address and contacts of Up-2-Date Computers

Andere gerelateerde bedrijven als come Up-2-Date Computers Up-2-Date Computers: COOLS SECURITY ROESELARE | ETS PONCELET FERRONNERIE | A.J.L. SPRL | Batens Erik BVBA | Kasteel van Brasschaet

Other related companies as Up-2-Date Computers: COOLS SECURITY ROESELARE | ETS PONCELET FERRONNERIE | A.J.L. SPRL | Batens Erik BVBA | Kasteel van Brasschaet

Up-2-Date Computers is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is Up-2-Date Computers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213104248. Het bedrijf Up-2-Date Computers bevindt zich op het adres: Jan van Aelbroecklaan 45,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Up-2-Date Computers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Up-2-Date Computers is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Up-2-Date Computers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Up-2-Date Computers, openstaande posities, locatie van Up-2-Date Computers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Up-2-Date Computers is a company, that was registered 2010 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is Up-2-Date Computers, company assigned to the tax number BE09213104248. The company Up-2-Date Computers is located at the address: Jan van Aelbroecklaan 45,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Up-2-Date Computers were not found.
The main activity of Up-2-Date Computers is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Up-2-Date Computers is not available. You also can look at reviews of Up-2-Date Computers, open positions, location of Up-2-Date Computers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Up-2-Date Computers, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Up-2-Date Computers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Up-2-Date Computers, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Up-2-Date Computers, employees, financial statistics.