Maes-Theunissen

Contactgegevens Maes-Theunissen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes-Theunissen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes-Theunissen

Regio (region): Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), België

Adres (address): Pastoor Palmaersstraat 4,3770, België

Telefoon (phone): 012 45 13 84; 012 45 46 52 012 45 13 84; 012 45 46 52

Fax (fax): 012 45 55 62 012 45 55 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes-Theunissen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes-Theunissen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes-Theunissen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes-Theunissen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes-Theunissen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes-Theunissen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes-Theunissen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes-Theunissen
Products information Maes-Theunissen

BTW identificatienummer (tax): BE02958862304
Ondernemingsnummer: 2709197998
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Maes-Theunissen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes-Theunissen
(Get full report from official database of BE for Maes-Theunissen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes-Theunissen
Addition kinds of activities for Maes-Theunissen

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
22111111. Osnaburgs | Osnaburgs
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
36120111. Spanningsregelende transformatoren, elektrische stroom | Voltage regulating transformers, electric power
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
73890200. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
73891502. Toon kaart en poster schilderij | Show card and poster painting

Werken bij Maes-Theunissen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes-Theunissen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes-Theunissen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes-Theunissen. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Maes-Theunissen in sociale netwerken
Look for responds of Maes-Theunissen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes-Theunissen. Laat een reactie achter voor Maes-Theunissen. Maes-Theunissen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes-Theunissen. Leave a respond for Maes-Theunissen. Maes-Theunissen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes-Theunissen op de google maps. Adres en contacten Maes-Theunissen
Location of Maes-Theunissen on the google maps. Address and contacts of Maes-Theunissen

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes-Theunissen Maes-Theunissen: BOPACK (BOPACK SYSTEMS) | Europa SPRL | Copy Center Multi-Copy | Trans-Mission Officiel-TMO Group | Confiserie Roma B.V.B.A.

Other related companies as Maes-Theunissen: BOPACK (BOPACK SYSTEMS) | Europa SPRL | Copy Center Multi-Copy | Trans-Mission Officiel-TMO Group | Confiserie Roma B.V.B.A.

Maes-Theunissen is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), België. De volledige naam van het bedrijf is Maes-Theunissen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02958862304. Het bedrijf Maes-Theunissen bevindt zich op het adres: Pastoor Palmaersstraat 4,3770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Maes-Theunissen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maes-Theunissen is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes-Theunissen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes-Theunissen, openstaande posities, locatie van Maes-Theunissen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maes-Theunissen is a company, that was registered 2000 in Riemst (Zichen-Zussen-Bolder) region, Belgium. Full name of company is Maes-Theunissen, company assigned to the tax number BE02958862304. The company Maes-Theunissen is located at the address: Pastoor Palmaersstraat 4,3770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Maes-Theunissen were not found.
The main activity of Maes-Theunissen is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes-Theunissen is not available. You also can look at reviews of Maes-Theunissen, open positions, location of Maes-Theunissen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes-Theunissen, Riemst (Zichen-Zussen-Bolder): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes-Theunissen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes-Theunissen, Riemst (Zichen-Zussen-Bolder): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes-Theunissen, employees, financial statistics.