Copy Center Multi-Copy

Contactgegevens Copy Center Multi-Copy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Copy Center Multi-Copy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Copy Center Multi-Copy

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Jules Moretuslei 486,2610, België

Telefoon (phone): 03 830 55 02 03 830 55 02

Fax (fax): 03 825 01 62 03 825 01 62

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Copy Center Multi-Copy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Copy Center Multi-Copy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Copy Center Multi-Copy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Copy Center Multi-Copy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Copy Center Multi-Copy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Copy Center Multi-Copy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Copy Center Multi-Copy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Copy Center Multi-Copy
Products information Copy Center Multi-Copy

BTW identificatienummer (tax): BE07397888183
Ondernemingsnummer: 4847686767
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Copy Center Multi-Copy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Copy Center Multi-Copy
(Get full report from official database of BE for Copy Center Multi-Copy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Copy Center Multi-Copy
Addition kinds of activities for Copy Center Multi-Copy

228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
22820207. Saran filamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Saran filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
39990803. Curiosa | Bric-a-brac
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies

Werken bij Copy Center Multi-Copy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Copy Center Multi-Copy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Copy Center Multi-Copy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Copy Center Multi-Copy. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Pearle Opticiens

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Zoek naar antwoorden van Copy Center Multi-Copy in sociale netwerken
Look for responds of Copy Center Multi-Copy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Copy Center Multi-Copy. Laat een reactie achter voor Copy Center Multi-Copy. Copy Center Multi-Copy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Copy Center Multi-Copy. Leave a respond for Copy Center Multi-Copy. Copy Center Multi-Copy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Copy Center Multi-Copy op de google maps. Adres en contacten Copy Center Multi-Copy
Location of Copy Center Multi-Copy on the google maps. Address and contacts of Copy Center Multi-Copy

Andere gerelateerde bedrijven als come Copy Center Multi-Copy Copy Center Multi-Copy: Wilma Project Development NV | Landbouwkrediet Hasselt | Stuyts NV | Anthea Languages s.a | FastWrite

Other related companies as Copy Center Multi-Copy: Wilma Project Development NV | Landbouwkrediet Hasselt | Stuyts NV | Anthea Languages s.a | FastWrite

Copy Center Multi-Copy is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Copy Center Multi-Copy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07397888183. Het bedrijf Copy Center Multi-Copy bevindt zich op het adres: Jules Moretuslei 486,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Copy Center Multi-Copy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Copy Center Multi-Copy is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Copy Center Multi-Copy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Copy Center Multi-Copy, openstaande posities, locatie van Copy Center Multi-Copy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Copy Center Multi-Copy is a company, that was registered 2014 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Copy Center Multi-Copy, company assigned to the tax number BE07397888183. The company Copy Center Multi-Copy is located at the address: Jules Moretuslei 486,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Copy Center Multi-Copy were not found.
The main activity of Copy Center Multi-Copy is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Copy Center Multi-Copy is not available. You also can look at reviews of Copy Center Multi-Copy, open positions, location of Copy Center Multi-Copy on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Copy Center Multi-Copy, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Copy Center Multi-Copy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Copy Center Multi-Copy, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Copy Center Multi-Copy, employees, financial statistics.