Depoorter Elektro

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Depoorter Elektro
Private companiesMotion Pictures • Depoorter Elektro

Contactgegevens Depoorter Elektro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depoorter Elektro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depoorter Elektro

Regio (region): Anzegem (Ingooigem), België

Adres (address): Sint-Antoniusstraat 135,8570, België

Telefoon (phone): 056 77 70 82 056 77 70 82

Fax (fax): 056 77 59 50 056 77 59 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depoorter Elektro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depoorter Elektro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depoorter Elektro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depoorter Elektro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depoorter Elektro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depoorter Elektro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depoorter Elektro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depoorter Elektro
Products information Depoorter Elektro

BTW identificatienummer (tax): BE02901184082
Ondernemingsnummer: 9961822509
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Depoorter Elektro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depoorter Elektro
(Get full report from official database of BE for Depoorter Elektro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depoorter Elektro
Addition kinds of activities for Depoorter Elektro

347902. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
22110904. broek van moleskin | Moleskins
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
35410109. Verticale draaien en saaie machines (metaalbewerking) | Vertical turning and boring machines (metalworking)
50399908. Graan opslagbakken | Grain storage bins
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging

Werken bij Depoorter Elektro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depoorter Elektro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depoorter Elektro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depoorter Elektro. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

    Type: Studentenjob

    Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van Depoorter Elektro in sociale netwerken
Look for responds of Depoorter Elektro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depoorter Elektro. Laat een reactie achter voor Depoorter Elektro. Depoorter Elektro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depoorter Elektro. Leave a respond for Depoorter Elektro. Depoorter Elektro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depoorter Elektro op de google maps. Adres en contacten Depoorter Elektro
Location of Depoorter Elektro on the google maps. Address and contacts of Depoorter Elektro

Andere gerelateerde bedrijven als come Depoorter Elektro Depoorter Elektro: COPYCENTER REEKMANS TANX BVBA | Cools Dirk BVBA | Gobeyn Electro-Comfort NV | Meester Paul Van Laer | Open

Other related companies as Depoorter Elektro: COPYCENTER REEKMANS TANX BVBA | Cools Dirk BVBA | Gobeyn Electro-Comfort NV | Meester Paul Van Laer | Open

Depoorter Elektro is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Anzegem (Ingooigem), België. De volledige naam van het bedrijf is Depoorter Elektro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02901184082. Het bedrijf Depoorter Elektro bevindt zich op het adres: Sint-Antoniusstraat 135,8570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Depoorter Elektro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depoorter Elektro is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depoorter Elektro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depoorter Elektro, openstaande posities, locatie van Depoorter Elektro op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Depoorter Elektro is a company, that was registered 1991 in Anzegem (Ingooigem) region, Belgium. Full name of company is Depoorter Elektro, company assigned to the tax number BE02901184082. The company Depoorter Elektro is located at the address: Sint-Antoniusstraat 135,8570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Depoorter Elektro were not found.
The main activity of Depoorter Elektro is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Depoorter Elektro is not available. You also can look at reviews of Depoorter Elektro, open positions, location of Depoorter Elektro on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depoorter Elektro, Anzegem (Ingooigem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depoorter Elektro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depoorter Elektro, Anzegem (Ingooigem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depoorter Elektro, employees, financial statistics.