Meester Paul Van Laer

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Meester Paul Van Laer
Private companiesMotion Pictures • Meester Paul Van Laer

Contactgegevens Meester Paul Van Laer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meester Paul Van Laer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meester Paul Van Laer

Regio (region): Oostende 8400 - BE, België

Adres (address): Frre Orbanstraat 156, België

Telefoon (phone): +32 (55) 320-40-71 +32 (55) 320-40-71

Fax (fax): +32 59 70 35 99 +32 59 70 35 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meester Paul Van Laer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meester Paul Van Laer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meester Paul Van Laer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meester Paul Van Laer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meester Paul Van Laer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meester Paul Van Laer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meester Paul Van Laer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meester Paul Van Laer
Products information Meester Paul Van Laer

BTW identificatienummer (tax): BE08020538330
Ondernemingsnummer: 5368164062
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Meester Paul Van Laer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meester Paul Van Laer
(Get full report from official database of BE for Meester Paul Van Laer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meester Paul Van Laer
Addition kinds of activities for Meester Paul Van Laer

344305. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
599400. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts
79299901. Acteur | Actor

Werken bij Meester Paul Van Laer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meester Paul Van Laer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meester Paul Van Laer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meester Paul Van Laer. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Meester Paul Van Laer in sociale netwerken
Look for responds of Meester Paul Van Laer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meester Paul Van Laer. Laat een reactie achter voor Meester Paul Van Laer. Meester Paul Van Laer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meester Paul Van Laer. Leave a respond for Meester Paul Van Laer. Meester Paul Van Laer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meester Paul Van Laer op de google maps. Adres en contacten Meester Paul Van Laer
Location of Meester Paul Van Laer on the google maps. Address and contacts of Meester Paul Van Laer

Andere gerelateerde bedrijven als come Meester Paul Van Laer Meester Paul Van Laer: Van Dycke S | TIBERMONT QUAD RACING | Alan Production TV SPRL | All Works at Height | Arwy N.V.

Other related companies as Meester Paul Van Laer: Van Dycke S | TIBERMONT QUAD RACING | Alan Production TV SPRL | All Works at Height | Arwy N.V.

Meester Paul Van Laer is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Oostende 8400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Meester Paul Van Laer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08020538330. Het bedrijf Meester Paul Van Laer bevindt zich op het adres: Frre Orbanstraat 156. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 729,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Meester Paul Van Laer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meester Paul Van Laer is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meester Paul Van Laer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meester Paul Van Laer, openstaande posities, locatie van Meester Paul Van Laer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meester Paul Van Laer is a company, that was registered 1995 in Oostende 8400 - BE region, Belgium. Full name of company is Meester Paul Van Laer, company assigned to the tax number BE08020538330. The company Meester Paul Van Laer is located at the address: Frre Orbanstraat 156. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 729,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Meester Paul Van Laer were not found.
The main activity of Meester Paul Van Laer is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meester Paul Van Laer is not available. You also can look at reviews of Meester Paul Van Laer, open positions, location of Meester Paul Van Laer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meester Paul Van Laer, Oostende 8400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meester Paul Van Laer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meester Paul Van Laer, Oostende 8400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meester Paul Van Laer, employees, financial statistics.