Deelkens L BVBA

Contactgegevens Deelkens L BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deelkens L BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deelkens L BVBA

Regio (region): Heusden-Zolder (Heusden), België

Adres (address): Schansstraat 35,3550, België

Telefoon (phone): 011 57 17 73 011 57 17 73

Fax (fax): 011 57 17 72 011 57 17 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deelkens L BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deelkens L BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deelkens L BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deelkens L BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deelkens L BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deelkens L BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deelkens L BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deelkens L BVBA
Products information Deelkens L BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06373962402
Ondernemingsnummer: 6056182861
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Deelkens L BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deelkens L BVBA
(Get full report from official database of BE for Deelkens L BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deelkens L BVBA
Addition kinds of activities for Deelkens L BVBA

5651. Familie kleding winkels | Family clothing stores
372805. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
22410201. Elastische smalle weefsels, geweven of gevlochten | Elastic narrow fabrics, woven or braided
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
38120202. Automatische piloten, vliegtuigen | Automatic pilots, aircraft
50399901. Luchtkanalen, plaatmetaal | Air ducts, sheet metal
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry

Werken bij Deelkens L BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deelkens L BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deelkens L BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deelkens L BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Operator CNC plooimachine (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Student onthaal administratie kerstvakantie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - onthaal van leveranciers, klanten,... - telefonisch onthaal - administratie algemeen

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

Zoek naar antwoorden van Deelkens L BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Deelkens L BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deelkens L BVBA. Laat een reactie achter voor Deelkens L BVBA. Deelkens L BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deelkens L BVBA. Leave a respond for Deelkens L BVBA. Deelkens L BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deelkens L BVBA op de google maps. Adres en contacten Deelkens L BVBA
Location of Deelkens L BVBA on the google maps. Address and contacts of Deelkens L BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deelkens L BVBA Deelkens L BVBA: A.M.A.B. Expert Comptable SPRL | Alfastar Benelux SA | Huber + Suhner | Kappercentrale Riva N.V. | Paul Lentzen Metallbau A.G.-S.A.

Other related companies as Deelkens L BVBA: A.M.A.B. Expert Comptable SPRL | Alfastar Benelux SA | Huber + Suhner | Kappercentrale Riva N.V. | Paul Lentzen Metallbau A.G.-S.A.

Deelkens L BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder (Heusden), België. De volledige naam van het bedrijf is Deelkens L BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06373962402. Het bedrijf Deelkens L BVBA bevindt zich op het adres: Schansstraat 35,3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Deelkens L BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deelkens L BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deelkens L BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deelkens L BVBA, openstaande posities, locatie van Deelkens L BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deelkens L BVBA is a company, that was registered 1999 in Heusden-Zolder (Heusden) region, Belgium. Full name of company is Deelkens L BVBA, company assigned to the tax number BE06373962402. The company Deelkens L BVBA is located at the address: Schansstraat 35,3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Deelkens L BVBA were not found.
The main activity of Deelkens L BVBA is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Deelkens L BVBA is not available. You also can look at reviews of Deelkens L BVBA, open positions, location of Deelkens L BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deelkens L BVBA, Heusden-Zolder (Heusden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deelkens L BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deelkens L BVBA, Heusden-Zolder (Heusden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deelkens L BVBA, employees, financial statistics.