A.M.A.B. Expert Comptable SPRL

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • A.M.A.B. Expert Comptable SPRL
Private companiesTextile Mill Products • A.M.A.B. Expert Comptable SPRL

Contactgegevens A.M.A.B. Expert Comptable SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.A.B. Expert Comptable SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.A.B. Expert Comptable SPRL

Regio (region): Huy, België

Adres (address): Rue de la Tête Noire 22,4500, België

Telefoon (phone): 085 24 08 04 085 24 08 04

Fax (fax): 085 25 57 73 085 25 57 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.A.B. Expert Comptable SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.A.B. Expert Comptable SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.A.B. Expert Comptable SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.A.B. Expert Comptable SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.A.B. Expert Comptable SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.A.B. Expert Comptable SPRL
Products information A.M.A.B. Expert Comptable SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09602569580
Ondernemingsnummer: 3153320312
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.M.A.B. Expert Comptable SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.A.B. Expert Comptable SPRL
(Get full report from official database of BE for A.M.A.B. Expert Comptable SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.A.B. Expert Comptable SPRL
Addition kinds of activities for A.M.A.B. Expert Comptable SPRL

509203. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
15420202. Kassenbouw | Greenhouse construction
36210207. Synchrone condensatoren, elektrisch | Synchronous condensers, electric
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order
82499900. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec

Werken bij A.M.A.B. Expert Comptable SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.A.B. Expert Comptable SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.A.B. Expert Comptable SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.A.B. Expert Comptable SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

Zoek naar antwoorden van A.M.A.B. Expert Comptable SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.M.A.B. Expert Comptable SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.A.B. Expert Comptable SPRL. Laat een reactie achter voor A.M.A.B. Expert Comptable SPRL. A.M.A.B. Expert Comptable SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.A.B. Expert Comptable SPRL. Leave a respond for A.M.A.B. Expert Comptable SPRL. A.M.A.B. Expert Comptable SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.A.B. Expert Comptable SPRL op de google maps. Adres en contacten A.M.A.B. Expert Comptable SPRL
Location of A.M.A.B. Expert Comptable SPRL on the google maps. Address and contacts of A.M.A.B. Expert Comptable SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.A.B. Expert Comptable SPRL A.M.A.B. Expert Comptable SPRL: Jodts P | Binart N | Verbrugghe José | BEECKMANS ORTHOPEDIE SPRL | Scalzo Vincenzo SPRL

Other related companies as A.M.A.B. Expert Comptable SPRL: Jodts P | Binart N | Verbrugghe José | BEECKMANS ORTHOPEDIE SPRL | Scalzo Vincenzo SPRL

A.M.A.B. Expert Comptable SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Huy, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09602569580. Het bedrijf A.M.A.B. Expert Comptable SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Tête Noire 22,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.M.A.B. Expert Comptable SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.A.B. Expert Comptable SPRL is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.A.B. Expert Comptable SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, openstaande posities, locatie van A.M.A.B. Expert Comptable SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.M.A.B. Expert Comptable SPRL is a company, that was registered 1993 in Huy region, Belgium. Full name of company is A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, company assigned to the tax number BE09602569580. The company A.M.A.B. Expert Comptable SPRL is located at the address: Rue de la Tête Noire 22,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.M.A.B. Expert Comptable SPRL were not found.
The main activity of A.M.A.B. Expert Comptable SPRL is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.A.B. Expert Comptable SPRL is not available. You also can look at reviews of A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, open positions, location of A.M.A.B. Expert Comptable SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, Huy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, Huy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.A.B. Expert Comptable SPRL, employees, financial statistics.