De Clercq Paul Algemene Elektriciteit

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • De Clercq Paul Algemene Elektriciteit
Private companiesLeather and Leather Products • De Clercq Paul Algemene Elektriciteit

Contactgegevens De Clercq Paul Algemene Elektriciteit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clercq Paul Algemene Elektriciteit: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clercq Paul Algemene Elektriciteit

Regio (region): Oudenaarde, België

Adres (address): Meersbloem-Leupegem 1,9700, België

Telefoon (phone): 055 30 06 44; 055 31 65 84 055 30 06 44; 055 31 65 84

Fax (fax): +32 (4) 478-37-14 +32 (4) 478-37-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clercq Paul Algemene Elektriciteit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clercq Paul Algemene Elektriciteit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clercq Paul Algemene Elektriciteit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clercq Paul Algemene Elektriciteit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clercq Paul Algemene Elektriciteit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clercq Paul Algemene Elektriciteit
Products information De Clercq Paul Algemene Elektriciteit

BTW identificatienummer (tax): BE05733459472
Ondernemingsnummer: 9709136962
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Clercq Paul Algemene Elektriciteit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clercq Paul Algemene Elektriciteit
(Get full report from official database of BE for De Clercq Paul Algemene Elektriciteit)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clercq Paul Algemene Elektriciteit
Addition kinds of activities for De Clercq Paul Algemene Elektriciteit

17990105. Zwembad constructie | Swimming pool construction
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
24991602. Omheining, hout | Fencing, wood
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
30691602. Tape, drukgevoelig: rubber | Tape, pressure sensitive: rubber
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
36769903. varistoren | Varistors
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper

Werken bij De Clercq Paul Algemene Elektriciteit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clercq Paul Algemene Elektriciteit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clercq Paul Algemene Elektriciteit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clercq Paul Algemene Elektriciteit. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

Zoek naar antwoorden van De Clercq Paul Algemene Elektriciteit in sociale netwerken
Look for responds of De Clercq Paul Algemene Elektriciteit in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clercq Paul Algemene Elektriciteit. Laat een reactie achter voor De Clercq Paul Algemene Elektriciteit. De Clercq Paul Algemene Elektriciteit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clercq Paul Algemene Elektriciteit. Leave a respond for De Clercq Paul Algemene Elektriciteit. De Clercq Paul Algemene Elektriciteit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clercq Paul Algemene Elektriciteit op de google maps. Adres en contacten De Clercq Paul Algemene Elektriciteit
Location of De Clercq Paul Algemene Elektriciteit on the google maps. Address and contacts of De Clercq Paul Algemene Elektriciteit

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clercq Paul Algemene Elektriciteit De Clercq Paul Algemene Elektriciteit: Fiscolux | BBL Insurance Brokerage S.A. | Deceuninck Plastics Industries N.V. | Hubert,Patrick | visual-partners.com

Other related companies as De Clercq Paul Algemene Elektriciteit: Fiscolux | BBL Insurance Brokerage S.A. | Deceuninck Plastics Industries N.V. | Hubert,Patrick | visual-partners.com

De Clercq Paul Algemene Elektriciteit is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Oudenaarde, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05733459472. Het bedrijf De Clercq Paul Algemene Elektriciteit bevindt zich op het adres: Meersbloem-Leupegem 1,9700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Clercq Paul Algemene Elektriciteit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Clercq Paul Algemene Elektriciteit is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clercq Paul Algemene Elektriciteit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, openstaande posities, locatie van De Clercq Paul Algemene Elektriciteit op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Clercq Paul Algemene Elektriciteit is a company, that was registered 2013 in Oudenaarde region, Belgium. Full name of company is De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, company assigned to the tax number BE05733459472. The company De Clercq Paul Algemene Elektriciteit is located at the address: Meersbloem-Leupegem 1,9700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Clercq Paul Algemene Elektriciteit were not found.
The main activity of De Clercq Paul Algemene Elektriciteit is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clercq Paul Algemene Elektriciteit is not available. You also can look at reviews of De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, open positions, location of De Clercq Paul Algemene Elektriciteit on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, Oudenaarde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, Oudenaarde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clercq Paul Algemene Elektriciteit, employees, financial statistics.