BBL Insurance Brokerage S.A.

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • BBL Insurance Brokerage S.A.
Private companiesLeather and Leather Products • BBL Insurance Brokerage S.A.

Contactgegevens BBL Insurance Brokerage S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBL Insurance Brokerage S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBL Insurance Brokerage S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue Marnix 23, B-1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5477685 (02) 5477685

Fax (fax): (02) 5477021 (02) 5477021

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBL Insurance Brokerage S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBL Insurance Brokerage S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBL Insurance Brokerage S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBL Insurance Brokerage S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBL Insurance Brokerage S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBL Insurance Brokerage S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBL Insurance Brokerage S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBL Insurance Brokerage S.A.
Products information BBL Insurance Brokerage S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03181610107
Ondernemingsnummer: 6714538574
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BBL Insurance Brokerage S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBL Insurance Brokerage S.A.
(Get full report from official database of BE for BBL Insurance Brokerage S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBL Insurance Brokerage S.A.
Addition kinds of activities for BBL Insurance Brokerage S.A.

12410000. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
20320200. Etnische levensmiddelen, ingeblikt, jarred, enz. | Ethnic foods, canned, jarred, etc.
22810207. Polyester garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polyester yarn, spun: made from purchased staple
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
35560200. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
51379902. Ziekenhuisjurken, vrouwen en kinderen | Hospital gowns, women's and children's
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation

Werken bij BBL Insurance Brokerage S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBL Insurance Brokerage S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBL Insurance Brokerage S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBL Insurance Brokerage S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van BBL Insurance Brokerage S.A. in sociale netwerken
Look for responds of BBL Insurance Brokerage S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBL Insurance Brokerage S.A.. Laat een reactie achter voor BBL Insurance Brokerage S.A.. BBL Insurance Brokerage S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBL Insurance Brokerage S.A.. Leave a respond for BBL Insurance Brokerage S.A.. BBL Insurance Brokerage S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBL Insurance Brokerage S.A. op de google maps. Adres en contacten BBL Insurance Brokerage S.A.
Location of BBL Insurance Brokerage S.A. on the google maps. Address and contacts of BBL Insurance Brokerage S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come BBL Insurance Brokerage S.A. BBL Insurance Brokerage S.A.: ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA | Brussels Air-Irix Group SA | Macaux F | S.C.S. | Union des Pharmaciens informatiss asbl

Other related companies as BBL Insurance Brokerage S.A.: ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA | Brussels Air-Irix Group SA | Macaux F | S.C.S. | Union des Pharmaciens informatiss asbl

BBL Insurance Brokerage S.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is BBL Insurance Brokerage S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181610107. Het bedrijf BBL Insurance Brokerage S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Marnix 23, B-1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BBL Insurance Brokerage S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBL Insurance Brokerage S.A. is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBL Insurance Brokerage S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBL Insurance Brokerage S.A., openstaande posities, locatie van BBL Insurance Brokerage S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BBL Insurance Brokerage S.A. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is BBL Insurance Brokerage S.A., company assigned to the tax number BE03181610107. The company BBL Insurance Brokerage S.A. is located at the address: Avenue Marnix 23, B-1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BBL Insurance Brokerage S.A. were not found.
The main activity of BBL Insurance Brokerage S.A. is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BBL Insurance Brokerage S.A. is not available. You also can look at reviews of BBL Insurance Brokerage S.A., open positions, location of BBL Insurance Brokerage S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBL Insurance Brokerage S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBL Insurance Brokerage S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBL Insurance Brokerage S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBL Insurance Brokerage S.A., employees, financial statistics.