Callebaut Electric & Data SPRL

Contactgegevens Callebaut Electric & Data SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Callebaut Electric & Data SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Callebaut Electric & Data SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Roodebeeklaan 299,1030, België

Telefoon (phone): 02 733 87 36; 0475 81 15 60 02 733 87 36; 0475 81 15 60

Fax (fax): 02 733 87 78 02 733 87 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Callebaut Electric & Data SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Callebaut Electric & Data SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Callebaut Electric & Data SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Callebaut Electric & Data SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Callebaut Electric & Data SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Callebaut Electric & Data SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Callebaut Electric & Data SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Callebaut Electric & Data SPRL
Products information Callebaut Electric & Data SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08302886962
Ondernemingsnummer: 9979125976
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Callebaut Electric & Data SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Callebaut Electric & Data SPRL
(Get full report from official database of BE for Callebaut Electric & Data SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Callebaut Electric & Data SPRL
Addition kinds of activities for Callebaut Electric & Data SPRL

507299. Hardware, nec | Hardware, nec
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
26310404. Voedingsbord, speciaal | Food board, special
28440104. Shampoos, spoelen, conditioners: haar | Shampoos, rinses, conditioners: hair
36340302. Plafondventilatoren | Ceiling fans
38250204. Bruggen: kelvin, wheatstone, vacuümbuis, megohm, etc. | Bridges: kelvin, wheatstone, vacuum tube, megohm, etc.
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores

Werken bij Callebaut Electric & Data SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Callebaut Electric & Data SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Callebaut Electric & Data SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Callebaut Electric & Data SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Akros Solutions - Process Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Process Manager to align the processes across the different parties below. Familiar with operational ITIL environment and the following processes in particular The Incident Manager will repair the service for the customer as soon as possible with the aim of minimising the negative impact of a failure within the IT service to achieve the quality and availability levels agreed upon by the SLAs. The Change Manager is in favour of evaluating, authorizing and checking changes with the aim of managing the volume of changes needed in such a way that a possible negative impact of these changes on the business is minimised. The Problem Manager has the task of minimising the negative impact of incidents and changes on the business caused by errors within the IT services. The Problem Manager also aims to prevent incidents and changes proactively by consulting documents of "root cause analysis" of previous problems. The task of the Release Manager is to design and implement a successful rollout of sprints/releases in software/Hardware and efficient procedures for the distribution and installation of changes. The Configuration Manager has the task to keep the management of all packages configured within the application infrastructure up to date in the CMDB. Hereby he will collaborate closely with Release & Change Management. The Availability Manager is responsible for ensuring that the services available are equal or greater to the agreed business needs and in a cost-effective manner. The Capacity Manager is responsible that the capacity reports of the environment Applications & Infrastructure are analyzed and where necessary the end-to-end process is informed of possible problems with it capacity.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van Callebaut Electric & Data SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Callebaut Electric & Data SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Callebaut Electric & Data SPRL. Laat een reactie achter voor Callebaut Electric & Data SPRL. Callebaut Electric & Data SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Callebaut Electric & Data SPRL. Leave a respond for Callebaut Electric & Data SPRL. Callebaut Electric & Data SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Callebaut Electric & Data SPRL op de google maps. Adres en contacten Callebaut Electric & Data SPRL
Location of Callebaut Electric & Data SPRL on the google maps. Address and contacts of Callebaut Electric & Data SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Callebaut Electric & Data SPRL Callebaut Electric & Data SPRL: BROUWERIJ ST JOZEF BVBA | Orni-Mondo NV | Institut Communal Roger Lazaron | Keukens Vasco N.V. | Roger Roger

Other related companies as Callebaut Electric & Data SPRL: BROUWERIJ ST JOZEF BVBA | Orni-Mondo NV | Institut Communal Roger Lazaron | Keukens Vasco N.V. | Roger Roger

Callebaut Electric & Data SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Callebaut Electric & Data SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08302886962. Het bedrijf Callebaut Electric & Data SPRL bevindt zich op het adres: Roodebeeklaan 299,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Callebaut Electric & Data SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Callebaut Electric & Data SPRL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Callebaut Electric & Data SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Callebaut Electric & Data SPRL, openstaande posities, locatie van Callebaut Electric & Data SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Callebaut Electric & Data SPRL is a company, that was registered 2016 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Callebaut Electric & Data SPRL, company assigned to the tax number BE08302886962. The company Callebaut Electric & Data SPRL is located at the address: Roodebeeklaan 299,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Callebaut Electric & Data SPRL were not found.
The main activity of Callebaut Electric & Data SPRL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Callebaut Electric & Data SPRL is not available. You also can look at reviews of Callebaut Electric & Data SPRL, open positions, location of Callebaut Electric & Data SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Callebaut Electric & Data SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Callebaut Electric & Data SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Callebaut Electric & Data SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Callebaut Electric & Data SPRL, employees, financial statistics.