Keukens Vasco N.V.

Contactgegevens Keukens Vasco N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keukens Vasco N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keukens Vasco N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Brasschaatsteenweg 290, B-2920 Kalmthout, België

Telefoon (phone): (03) 6666396 (03) 6666396

Fax (fax): (03) 6664298 (03) 6664298

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keukens Vasco N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keukens Vasco N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keukens Vasco N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keukens Vasco N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keukens Vasco N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keukens Vasco N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keukens Vasco N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keukens Vasco N.V.
Products information Keukens Vasco N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09436950683
Ondernemingsnummer: 3792999267
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Keukens Vasco N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keukens Vasco N.V.
(Get full report from official database of BE for Keukens Vasco N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keukens Vasco N.V.
Addition kinds of activities for Keukens Vasco N.V.

267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
283499. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
559900. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
20910325. Makreel, gepekeld | Mackerel, pickled
26310407. Manila bekleed bord | Manila lined board
37699904. Geleide raket- en ruimtevoertuigonderdelen en aux. | Guided missile and space vehicle parts and aux. equip., r&d

Werken bij Keukens Vasco N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keukens Vasco N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keukens Vasco N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keukens Vasco N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

Zoek naar antwoorden van Keukens Vasco N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Keukens Vasco N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keukens Vasco N.V.. Laat een reactie achter voor Keukens Vasco N.V.. Keukens Vasco N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keukens Vasco N.V.. Leave a respond for Keukens Vasco N.V.. Keukens Vasco N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keukens Vasco N.V. op de google maps. Adres en contacten Keukens Vasco N.V.
Location of Keukens Vasco N.V. on the google maps. Address and contacts of Keukens Vasco N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Keukens Vasco N.V. Keukens Vasco N.V.: Vick-Kantoorwerken | INKART NV | IDEA TRUST SPRL | Cocovi BVBA | Danfoss België

Other related companies as Keukens Vasco N.V.: Vick-Kantoorwerken | INKART NV | IDEA TRUST SPRL | Cocovi BVBA | Danfoss België

Keukens Vasco N.V. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Keukens Vasco N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09436950683. Het bedrijf Keukens Vasco N.V. bevindt zich op het adres: Brasschaatsteenweg 290, B-2920 Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Keukens Vasco N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Keukens Vasco N.V. is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keukens Vasco N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keukens Vasco N.V., openstaande posities, locatie van Keukens Vasco N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Keukens Vasco N.V. is a company, that was registered 1989 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Keukens Vasco N.V., company assigned to the tax number BE09436950683. The company Keukens Vasco N.V. is located at the address: Brasschaatsteenweg 290, B-2920 Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Keukens Vasco N.V. were not found.
The main activity of Keukens Vasco N.V. is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Keukens Vasco N.V. is not available. You also can look at reviews of Keukens Vasco N.V., open positions, location of Keukens Vasco N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keukens Vasco N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keukens Vasco N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keukens Vasco N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keukens Vasco N.V., employees, financial statistics.