Alvo-Elek BVBA

Contactgegevens Alvo-Elek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alvo-Elek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alvo-Elek BVBA

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Smetslaan 97,3090, België

Telefoon (phone): 02 687 21 72 02 687 21 72

Fax (fax): 02 687 21 72 02 687 21 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alvo-Elek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alvo-Elek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alvo-Elek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alvo-Elek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alvo-Elek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alvo-Elek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alvo-Elek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alvo-Elek BVBA
Products information Alvo-Elek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09391906738
Ondernemingsnummer: 7399810791
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alvo-Elek BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alvo-Elek BVBA
(Get full report from official database of BE for Alvo-Elek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alvo-Elek BVBA
Addition kinds of activities for Alvo-Elek BVBA

448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
38120105. Angle-of-attack instrumenten | Angle-of-attack instruments
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial
63110100. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising

Werken bij Alvo-Elek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alvo-Elek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alvo-Elek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alvo-Elek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

Zoek naar antwoorden van Alvo-Elek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alvo-Elek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alvo-Elek BVBA. Laat een reactie achter voor Alvo-Elek BVBA. Alvo-Elek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alvo-Elek BVBA. Leave a respond for Alvo-Elek BVBA. Alvo-Elek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alvo-Elek BVBA op de google maps. Adres en contacten Alvo-Elek BVBA
Location of Alvo-Elek BVBA on the google maps. Address and contacts of Alvo-Elek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alvo-Elek BVBA Alvo-Elek BVBA: Radio Contact | CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE | Dubois tank nv NV | APME | transit

Other related companies as Alvo-Elek BVBA: Radio Contact | CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE | Dubois tank nv NV | APME | transit

Alvo-Elek BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is Alvo-Elek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09391906738. Het bedrijf Alvo-Elek BVBA bevindt zich op het adres: Smetslaan 97,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alvo-Elek BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alvo-Elek BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alvo-Elek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alvo-Elek BVBA, openstaande posities, locatie van Alvo-Elek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alvo-Elek BVBA is a company, that was registered 1993 in Overijse region, Belgium. Full name of company is Alvo-Elek BVBA, company assigned to the tax number BE09391906738. The company Alvo-Elek BVBA is located at the address: Smetslaan 97,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alvo-Elek BVBA were not found.
The main activity of Alvo-Elek BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alvo-Elek BVBA is not available. You also can look at reviews of Alvo-Elek BVBA, open positions, location of Alvo-Elek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alvo-Elek BVBA, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alvo-Elek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alvo-Elek BVBA, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alvo-Elek BVBA, employees, financial statistics.