CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE

Contactgegevens CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE

Regio (region): Boussu (Hornu), België

Adres (address): Rue de Mons 300,7301, België

Telefoon (phone): 065 78 45 16 065 78 45 16

Fax (fax): 065 77 93 43 065 77 93 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE
Products information CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE05997955322
Ondernemingsnummer: 9493530273
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE
(Get full report from official database of BE for CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE
Addition kinds of activities for CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE

382607. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
14590300. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
28650303. Aniline, nitrobenzeen | Aniline, nitrobenzene
38230305. Vloeistofniveaus, industrieel proces type | Liquid level instruments, industrial process type

Werken bij CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker - plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen en renoveren van houten ramen

  • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE in sociale netwerken
Look for responds of CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE. Laat een reactie achter voor CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE. CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE. Leave a respond for CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE. CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE op de google maps. Adres en contacten CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE
Location of CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE on the google maps. Address and contacts of CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE: Deleu & Leys | P.V. Clean | FEMAPRINT NV | Thomas & Co SA | VL Technics BVBA

Other related companies as CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE: Deleu & Leys | P.V. Clean | FEMAPRINT NV | Thomas & Co SA | VL Technics BVBA

CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Boussu (Hornu), België. De volledige naam van het bedrijf is CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05997955322. Het bedrijf CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE bevindt zich op het adres: Rue de Mons 300,7301. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 497,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, openstaande posities, locatie van CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE is a company, that was registered 1994 in Boussu (Hornu) region, Belgium. Full name of company is CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, company assigned to the tax number BE05997955322. The company CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE is located at the address: Rue de Mons 300,7301. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 497,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE were not found.
The main activity of CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE is not available. You also can look at reviews of CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, open positions, location of CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, Boussu (Hornu): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, Boussu (Hornu): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONNECTION TELEPHONIQUE ET INFORMATIQUE, employees, financial statistics.