A.C.E.-HUBERT TAYMANS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • A.C.E.-HUBERT TAYMANS
Private companiesMotor Freight Transportation • A.C.E.-HUBERT TAYMANS

Contactgegevens A.C.E.-HUBERT TAYMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.E.-HUBERT TAYMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.E.-HUBERT TAYMANS

Regio (region): Ham-sur-Heure-Nalinnes (Ham-sur-Heure), België

Adres (address): Allée de Morfayt 98,6120, België

Telefoon (phone): 071 21 45 22; 0495 38 44 62 071 21 45 22; 0495 38 44 62

Fax (fax): 071 21 43 32; 071 21 45 22 071 21 43 32; 071 21 45 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.E.-HUBERT TAYMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.E.-HUBERT TAYMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.E.-HUBERT TAYMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.E.-HUBERT TAYMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.E.-HUBERT TAYMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.E.-HUBERT TAYMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.E.-HUBERT TAYMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.E.-HUBERT TAYMANS
Products information A.C.E.-HUBERT TAYMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08920867919
Ondernemingsnummer: 8129577636
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.C.E.-HUBERT TAYMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.E.-HUBERT TAYMANS
(Get full report from official database of BE for A.C.E.-HUBERT TAYMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.E.-HUBERT TAYMANS
Addition kinds of activities for A.C.E.-HUBERT TAYMANS

206400. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
10610101. Chromietwinning | Chromite mining
24990706. Willow ware, behalve meubels | Willow ware, except furniture
27520800. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
76290000. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
80210106. Pedodontist | Pedodontist
83220305. Eerste hulp service | First aid service
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij A.C.E.-HUBERT TAYMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.E.-HUBERT TAYMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.E.-HUBERT TAYMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.E.-HUBERT TAYMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • Poetshulp Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van A.C.E.-HUBERT TAYMANS in sociale netwerken
Look for responds of A.C.E.-HUBERT TAYMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.E.-HUBERT TAYMANS. Laat een reactie achter voor A.C.E.-HUBERT TAYMANS. A.C.E.-HUBERT TAYMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.E.-HUBERT TAYMANS. Leave a respond for A.C.E.-HUBERT TAYMANS. A.C.E.-HUBERT TAYMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.E.-HUBERT TAYMANS op de google maps. Adres en contacten A.C.E.-HUBERT TAYMANS
Location of A.C.E.-HUBERT TAYMANS on the google maps. Address and contacts of A.C.E.-HUBERT TAYMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.E.-HUBERT TAYMANS A.C.E.-HUBERT TAYMANS: Orbis Management Software SA | MENUISERIE ROUSSEAUX SA | Elpa | Jessie Dedecker | MEUBLES ED S.A

Other related companies as A.C.E.-HUBERT TAYMANS: Orbis Management Software SA | MENUISERIE ROUSSEAUX SA | Elpa | Jessie Dedecker | MEUBLES ED S.A

A.C.E.-HUBERT TAYMANS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Ham-sur-Heure-Nalinnes (Ham-sur-Heure), België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.E.-HUBERT TAYMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08920867919. Het bedrijf A.C.E.-HUBERT TAYMANS bevindt zich op het adres: Allée de Morfayt 98,6120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.C.E.-HUBERT TAYMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.E.-HUBERT TAYMANS is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.E.-HUBERT TAYMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.E.-HUBERT TAYMANS, openstaande posities, locatie van A.C.E.-HUBERT TAYMANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.E.-HUBERT TAYMANS is a company, that was registered 2005 in Ham-sur-Heure-Nalinnes (Ham-sur-Heure) region, Belgium. Full name of company is A.C.E.-HUBERT TAYMANS, company assigned to the tax number BE08920867919. The company A.C.E.-HUBERT TAYMANS is located at the address: Allée de Morfayt 98,6120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.C.E.-HUBERT TAYMANS were not found.
The main activity of A.C.E.-HUBERT TAYMANS is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.E.-HUBERT TAYMANS is not available. You also can look at reviews of A.C.E.-HUBERT TAYMANS, open positions, location of A.C.E.-HUBERT TAYMANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.E.-HUBERT TAYMANS, Ham-sur-Heure-Nalinnes (Ham-sur-Heure): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.E.-HUBERT TAYMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.E.-HUBERT TAYMANS, Ham-sur-Heure-Nalinnes (Ham-sur-Heure): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.E.-HUBERT TAYMANS, employees, financial statistics.