Jessie Dedecker

Contactgegevens Jessie Dedecker: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jessie Dedecker: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jessie Dedecker

Regio (region): Oostende 8400 - BE, België

Adres (address): Taboralaan 61, België

Telefoon (phone): 32 (477) 850180 32 (477) 850180

Fax (fax): +32 (61) 981-41-17 +32 (61) 981-41-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jessie Dedecker: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jessie Dedecker"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jessie Dedecker"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jessie Dedecker, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jessie Dedecker. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jessie Dedecker, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jessie Dedecker. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jessie Dedecker
Products information Jessie Dedecker

BTW identificatienummer (tax): BE09874481201
Ondernemingsnummer: 8819519042
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Jessie Dedecker zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jessie Dedecker
(Get full report from official database of BE for Jessie Dedecker)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jessie Dedecker
Addition kinds of activities for Jessie Dedecker

5511. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
6163. Lening makelaars | Loan brokers
593201. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
59991000. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones

Werken bij Jessie Dedecker: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jessie Dedecker: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jessie Dedecker. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jessie Dedecker. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Jobstudenten / flexi jobs weekendwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE LIBRARY

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van Jessie Dedecker in sociale netwerken
Look for responds of Jessie Dedecker in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jessie Dedecker. Laat een reactie achter voor Jessie Dedecker. Jessie Dedecker bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jessie Dedecker. Leave a respond for Jessie Dedecker. Jessie Dedecker on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jessie Dedecker op de google maps. Adres en contacten Jessie Dedecker
Location of Jessie Dedecker on the google maps. Address and contacts of Jessie Dedecker

Andere gerelateerde bedrijven als come Jessie Dedecker Jessie Dedecker: Hobo | Transport C. Vermeulen B.V.B.A. | Jan Vandekeybus | Noell Reggiane Belgium | PINCoding

Other related companies as Jessie Dedecker: Hobo | Transport C. Vermeulen B.V.B.A. | Jan Vandekeybus | Noell Reggiane Belgium | PINCoding

Jessie Dedecker is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Oostende 8400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Jessie Dedecker, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09874481201. Het bedrijf Jessie Dedecker bevindt zich op het adres: Taboralaan 61. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Jessie Dedecker zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jessie Dedecker is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jessie Dedecker is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jessie Dedecker, openstaande posities, locatie van Jessie Dedecker op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jessie Dedecker is a company, that was registered 1997 in Oostende 8400 - BE region, Belgium. Full name of company is Jessie Dedecker, company assigned to the tax number BE09874481201. The company Jessie Dedecker is located at the address: Taboralaan 61. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Jessie Dedecker were not found.
The main activity of Jessie Dedecker is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jessie Dedecker is not available. You also can look at reviews of Jessie Dedecker, open positions, location of Jessie Dedecker on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jessie Dedecker, Oostende 8400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jessie Dedecker, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jessie Dedecker, Oostende 8400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jessie Dedecker, employees, financial statistics.