Cnudde Eierverpakking BVBA

Contactgegevens Cnudde Eierverpakking BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cnudde Eierverpakking BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cnudde Eierverpakking BVBA

Regio (region): Kruishoutem, België

Adres (address): Karreweg 149,9770, België

Telefoon (phone): 09 388 98 52 09 388 98 52

Fax (fax): 09 388 52 25 09 388 52 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cnudde Eierverpakking BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cnudde Eierverpakking BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cnudde Eierverpakking BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cnudde Eierverpakking BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cnudde Eierverpakking BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cnudde Eierverpakking BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cnudde Eierverpakking BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cnudde Eierverpakking BVBA
Products information Cnudde Eierverpakking BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07180908203
Ondernemingsnummer: 6417083740
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Cnudde Eierverpakking BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cnudde Eierverpakking BVBA
(Get full report from official database of BE for Cnudde Eierverpakking BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cnudde Eierverpakking BVBA
Addition kinds of activities for Cnudde Eierverpakking BVBA

3645. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
20340102. Soep poeders | Soup powders
35560203. Choppers, commercieel, eten | Choppers, commercial, food
50830203. Lawn machines en uitrusting | Lawn machinery and equipment

Werken bij Cnudde Eierverpakking BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cnudde Eierverpakking BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cnudde Eierverpakking BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cnudde Eierverpakking BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Logistiek medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

    Regio: GROTE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Cnudde Eierverpakking BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cnudde Eierverpakking BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cnudde Eierverpakking BVBA. Laat een reactie achter voor Cnudde Eierverpakking BVBA. Cnudde Eierverpakking BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cnudde Eierverpakking BVBA. Leave a respond for Cnudde Eierverpakking BVBA. Cnudde Eierverpakking BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cnudde Eierverpakking BVBA op de google maps. Adres en contacten Cnudde Eierverpakking BVBA
Location of Cnudde Eierverpakking BVBA on the google maps. Address and contacts of Cnudde Eierverpakking BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cnudde Eierverpakking BVBA Cnudde Eierverpakking BVBA: APAM ASBL | DE VESTIBULE & FILS | Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL | Camping Relax | Modimex N.V.

Other related companies as Cnudde Eierverpakking BVBA: APAM ASBL | DE VESTIBULE & FILS | Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL | Camping Relax | Modimex N.V.

Cnudde Eierverpakking BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, België. De volledige naam van het bedrijf is Cnudde Eierverpakking BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07180908203. Het bedrijf Cnudde Eierverpakking BVBA bevindt zich op het adres: Karreweg 149,9770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cnudde Eierverpakking BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cnudde Eierverpakking BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cnudde Eierverpakking BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cnudde Eierverpakking BVBA, openstaande posities, locatie van Cnudde Eierverpakking BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cnudde Eierverpakking BVBA is a company, that was registered 1990 in Kruishoutem region, Belgium. Full name of company is Cnudde Eierverpakking BVBA, company assigned to the tax number BE07180908203. The company Cnudde Eierverpakking BVBA is located at the address: Karreweg 149,9770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cnudde Eierverpakking BVBA were not found.
The main activity of Cnudde Eierverpakking BVBA is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cnudde Eierverpakking BVBA is not available. You also can look at reviews of Cnudde Eierverpakking BVBA, open positions, location of Cnudde Eierverpakking BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cnudde Eierverpakking BVBA, Kruishoutem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cnudde Eierverpakking BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cnudde Eierverpakking BVBA, Kruishoutem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cnudde Eierverpakking BVBA, employees, financial statistics.