GOUDEN RAM (DE) BVBA

Contactgegevens GOUDEN RAM (DE) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOUDEN RAM (DE) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOUDEN RAM (DE) BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Suikerrui 22,2000, België

Telefoon (phone): 03 233 29 67 03 233 29 67

Fax (fax): 03 226 18 09 03 226 18 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOUDEN RAM (DE) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOUDEN RAM (DE) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOUDEN RAM (DE) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOUDEN RAM (DE) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOUDEN RAM (DE) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOUDEN RAM (DE) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOUDEN RAM (DE) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOUDEN RAM (DE) BVBA
Products information GOUDEN RAM (DE) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08601440429
Ondernemingsnummer: 1109588623
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GOUDEN RAM (DE) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOUDEN RAM (DE) BVBA
(Get full report from official database of BE for GOUDEN RAM (DE) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOUDEN RAM (DE) BVBA
Addition kinds of activities for GOUDEN RAM (DE) BVBA

703203. Sportkampen | Sporting camps
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
20410101. Boekweitmeel | Buckwheat flour
34129903. Melk (vloeibaar) verzendbakken, metaal | Milk (fluid) shipping containers, metal
73890600. Interieurontwerp diensten | Interior design services

Werken bij GOUDEN RAM (DE) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOUDEN RAM (DE) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOUDEN RAM (DE) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOUDEN RAM (DE) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van GOUDEN RAM (DE) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GOUDEN RAM (DE) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOUDEN RAM (DE) BVBA. Laat een reactie achter voor GOUDEN RAM (DE) BVBA. GOUDEN RAM (DE) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOUDEN RAM (DE) BVBA. Leave a respond for GOUDEN RAM (DE) BVBA. GOUDEN RAM (DE) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOUDEN RAM (DE) BVBA op de google maps. Adres en contacten GOUDEN RAM (DE) BVBA
Location of GOUDEN RAM (DE) BVBA on the google maps. Address and contacts of GOUDEN RAM (DE) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GOUDEN RAM (DE) BVBA GOUDEN RAM (DE) BVBA: Eurodak BVBA | Ednico BVBA | Copy Center Multi-Copy | Escandihado | NILSEN BVBA

Other related companies as GOUDEN RAM (DE) BVBA: Eurodak BVBA | Ednico BVBA | Copy Center Multi-Copy | Escandihado | NILSEN BVBA

GOUDEN RAM (DE) BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is GOUDEN RAM (DE) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601440429. Het bedrijf GOUDEN RAM (DE) BVBA bevindt zich op het adres: Suikerrui 22,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 388,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GOUDEN RAM (DE) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOUDEN RAM (DE) BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOUDEN RAM (DE) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOUDEN RAM (DE) BVBA, openstaande posities, locatie van GOUDEN RAM (DE) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GOUDEN RAM (DE) BVBA is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is GOUDEN RAM (DE) BVBA, company assigned to the tax number BE08601440429. The company GOUDEN RAM (DE) BVBA is located at the address: Suikerrui 22,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 388,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GOUDEN RAM (DE) BVBA were not found.
The main activity of GOUDEN RAM (DE) BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOUDEN RAM (DE) BVBA is not available. You also can look at reviews of GOUDEN RAM (DE) BVBA, open positions, location of GOUDEN RAM (DE) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOUDEN RAM (DE) BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOUDEN RAM (DE) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOUDEN RAM (DE) BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOUDEN RAM (DE) BVBA, employees, financial statistics.