CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS
Private companiesMetal Mining • CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS

Contactgegevens CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Place Xavier-Neujean 8,4000, België

Telefoon (phone): 04 220 43 80 04 220 43 80

Fax (fax): 04 220 47 77 04 220 47 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS
Products information CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS

BTW identificatienummer (tax): BE01212585449
Ondernemingsnummer: 7319610595
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS
(Get full report from official database of BE for CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS
Addition kinds of activities for CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS

01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
07810102. Tuinbouwadviesdiensten | Horticultural counseling services
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
51699911. Silicium smeermiddelen | Silicon lubricants
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS in sociale netwerken
Look for responds of CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS. Laat een reactie achter voor CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS. CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS. Leave a respond for CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS. CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS op de google maps. Adres en contacten CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS
Location of CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS on the google maps. Address and contacts of CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS: Marc Computers | Balens Winkelcentrum NV | De Laere NV | Transuniversal N.V. | ADS-Group

Other related companies as CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS: Marc Computers | Balens Winkelcentrum NV | De Laere NV | Transuniversal N.V. | ADS-Group

CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01212585449. Het bedrijf CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS bevindt zich op het adres: Place Xavier-Neujean 8,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, openstaande posities, locatie van CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS is a company, that was registered 1995 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, company assigned to the tax number BE01212585449. The company CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS is located at the address: Place Xavier-Neujean 8,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS were not found.
The main activity of CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS is not available. You also can look at reviews of CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, open positions, location of CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLUB LIEGEOIS DES EXPORTATEURS, employees, financial statistics.