Transuniversal N.V.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Transuniversal N.V.
Private companiesMetal Mining • Transuniversal N.V.

Contactgegevens Transuniversal N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transuniversal N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transuniversal N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Fr. Robbrechtsstraat 185, B-1780 Wemmel, België

Telefoon (phone): (02) 4604072 (02) 4604072

Fax (fax): (02) 4600896 (02) 4600896

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transuniversal N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transuniversal N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transuniversal N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transuniversal N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transuniversal N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transuniversal N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transuniversal N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transuniversal N.V.
Products information Transuniversal N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01318054199
Ondernemingsnummer: 8971954345
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Transuniversal N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transuniversal N.V.
(Get full report from official database of BE for Transuniversal N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transuniversal N.V.
Addition kinds of activities for Transuniversal N.V.

1781. Waterboren | Water well drilling
323100. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
28191014. Zwavelhexafluoride gas | Sulfur hexafluoride gas
28510203. Epoxy coatings | Epoxy coatings
28690600. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
39310305. Oboes en Engelse horens | Oboes and english horns
73749904. Keypunch service | Keypunch service
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij Transuniversal N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transuniversal N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transuniversal N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transuniversal N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Natuursteenbewerker (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

Zoek naar antwoorden van Transuniversal N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Transuniversal N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transuniversal N.V.. Laat een reactie achter voor Transuniversal N.V.. Transuniversal N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transuniversal N.V.. Leave a respond for Transuniversal N.V.. Transuniversal N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transuniversal N.V. op de google maps. Adres en contacten Transuniversal N.V.
Location of Transuniversal N.V. on the google maps. Address and contacts of Transuniversal N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Transuniversal N.V. Transuniversal N.V.: Euro-Mail | VULGA POLYESTER SA | Nuytemans R | Assumar Zakenkantoor NV | Bewilux B.V.B.A.

Other related companies as Transuniversal N.V.: Euro-Mail | VULGA POLYESTER SA | Nuytemans R | Assumar Zakenkantoor NV | Bewilux B.V.B.A.

Transuniversal N.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Transuniversal N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01318054199. Het bedrijf Transuniversal N.V. bevindt zich op het adres: Fr. Robbrechtsstraat 185, B-1780 Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Transuniversal N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transuniversal N.V. is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transuniversal N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transuniversal N.V., openstaande posities, locatie van Transuniversal N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transuniversal N.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Transuniversal N.V., company assigned to the tax number BE01318054199. The company Transuniversal N.V. is located at the address: Fr. Robbrechtsstraat 185, B-1780 Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Transuniversal N.V. were not found.
The main activity of Transuniversal N.V. is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Transuniversal N.V. is not available. You also can look at reviews of Transuniversal N.V., open positions, location of Transuniversal N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transuniversal N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transuniversal N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transuniversal N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transuniversal N.V., employees, financial statistics.