COLOR COPY 2000 NV

Contactgegevens COLOR COPY 2000 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLOR COPY 2000 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLOR COPY 2000 NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 128,2018, België

Telefoon (phone): 03 244 10 90 03 244 10 90

Fax (fax): 03 244 10 93 03 244 10 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLOR COPY 2000 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLOR COPY 2000 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLOR COPY 2000 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLOR COPY 2000 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLOR COPY 2000 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLOR COPY 2000 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLOR COPY 2000 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLOR COPY 2000 NV
Products information COLOR COPY 2000 NV

BTW identificatienummer (tax): BE01489715576
Ondernemingsnummer: 3458190917
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in COLOR COPY 2000 NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLOR COPY 2000 NV
(Get full report from official database of BE for COLOR COPY 2000 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLOR COPY 2000 NV
Addition kinds of activities for COLOR COPY 2000 NV

238900. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
22110607. Zitbedekking, auto: katoen | Seat cover cloth, automobile: cotton
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
31619909. valises | Valises
36990604. Deur openings- en sluitapparatuur, elektrisch | Door opening and closing devices, electrical
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij COLOR COPY 2000 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLOR COPY 2000 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLOR COPY 2000 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLOR COPY 2000 NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Poedercoater (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het poedercoaten van allerhande aluminium profielen.

  • Natuursteenbewerker (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van COLOR COPY 2000 NV in sociale netwerken
Look for responds of COLOR COPY 2000 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLOR COPY 2000 NV. Laat een reactie achter voor COLOR COPY 2000 NV. COLOR COPY 2000 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLOR COPY 2000 NV. Leave a respond for COLOR COPY 2000 NV. COLOR COPY 2000 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLOR COPY 2000 NV op de google maps. Adres en contacten COLOR COPY 2000 NV
Location of COLOR COPY 2000 NV on the google maps. Address and contacts of COLOR COPY 2000 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COLOR COPY 2000 NV COLOR COPY 2000 NV: Gaspard | Apollo Communications SA | Profabel Semlex SA | Carpentier Willy Houtindustrie N.V. | DO IT-E International NV

Other related companies as COLOR COPY 2000 NV: Gaspard | Apollo Communications SA | Profabel Semlex SA | Carpentier Willy Houtindustrie N.V. | DO IT-E International NV

COLOR COPY 2000 NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is COLOR COPY 2000 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489715576. Het bedrijf COLOR COPY 2000 NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 128,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COLOR COPY 2000 NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COLOR COPY 2000 NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLOR COPY 2000 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLOR COPY 2000 NV, openstaande posities, locatie van COLOR COPY 2000 NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COLOR COPY 2000 NV is a company, that was registered 1990 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is COLOR COPY 2000 NV, company assigned to the tax number BE01489715576. The company COLOR COPY 2000 NV is located at the address: Mechelsesteenweg 128,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COLOR COPY 2000 NV were not found.
The main activity of COLOR COPY 2000 NV is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COLOR COPY 2000 NV is not available. You also can look at reviews of COLOR COPY 2000 NV, open positions, location of COLOR COPY 2000 NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLOR COPY 2000 NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLOR COPY 2000 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLOR COPY 2000 NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLOR COPY 2000 NV, employees, financial statistics.