Carpentier Willy Houtindustrie N.V.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Carpentier Willy Houtindustrie N.V.
Private companiesPrimary Metal Industries • Carpentier Willy Houtindustrie N.V.

Contactgegevens Carpentier Willy Houtindustrie N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carpentier Willy Houtindustrie N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carpentier Willy Houtindustrie N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Abeeldreef 15, B-8760 Meulebeke, België

Telefoon (phone): (051) 488961 (051) 488961

Fax (fax): (051) 488965 (051) 488965

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carpentier Willy Houtindustrie N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carpentier Willy Houtindustrie N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carpentier Willy Houtindustrie N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carpentier Willy Houtindustrie N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carpentier Willy Houtindustrie N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carpentier Willy Houtindustrie N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carpentier Willy Houtindustrie N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carpentier Willy Houtindustrie N.V.
Products information Carpentier Willy Houtindustrie N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04842742919
Ondernemingsnummer: 1238952636
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Carpentier Willy Houtindustrie N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carpentier Willy Houtindustrie N.V.
(Get full report from official database of BE for Carpentier Willy Houtindustrie N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carpentier Willy Houtindustrie N.V.
Addition kinds of activities for Carpentier Willy Houtindustrie N.V.

3944. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
7383. Nieuws syndicaten | News syndicates
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
32530202. Mozaïek tegel, geglazuurd en ongeglazuurd: keramiek | Mosaic tile, glazed and unglazed: ceramic
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric

Werken bij Carpentier Willy Houtindustrie N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carpentier Willy Houtindustrie N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carpentier Willy Houtindustrie N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carpentier Willy Houtindustrie N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

Zoek naar antwoorden van Carpentier Willy Houtindustrie N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Carpentier Willy Houtindustrie N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carpentier Willy Houtindustrie N.V.. Laat een reactie achter voor Carpentier Willy Houtindustrie N.V.. Carpentier Willy Houtindustrie N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carpentier Willy Houtindustrie N.V.. Leave a respond for Carpentier Willy Houtindustrie N.V.. Carpentier Willy Houtindustrie N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carpentier Willy Houtindustrie N.V. op de google maps. Adres en contacten Carpentier Willy Houtindustrie N.V.
Location of Carpentier Willy Houtindustrie N.V. on the google maps. Address and contacts of Carpentier Willy Houtindustrie N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Carpentier Willy Houtindustrie N.V. Carpentier Willy Houtindustrie N.V.: Inforce BVBA | NEW CASTEL NV | J.A. KOMMER Mr | Spano N.V. | Patrick Neyt - Van Sante

Other related companies as Carpentier Willy Houtindustrie N.V.: Inforce BVBA | NEW CASTEL NV | J.A. KOMMER Mr | Spano N.V. | Patrick Neyt - Van Sante

Carpentier Willy Houtindustrie N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Carpentier Willy Houtindustrie N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04842742919. Het bedrijf Carpentier Willy Houtindustrie N.V. bevindt zich op het adres: Abeeldreef 15, B-8760 Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Carpentier Willy Houtindustrie N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carpentier Willy Houtindustrie N.V. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carpentier Willy Houtindustrie N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carpentier Willy Houtindustrie N.V., openstaande posities, locatie van Carpentier Willy Houtindustrie N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carpentier Willy Houtindustrie N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Carpentier Willy Houtindustrie N.V., company assigned to the tax number BE04842742919. The company Carpentier Willy Houtindustrie N.V. is located at the address: Abeeldreef 15, B-8760 Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Carpentier Willy Houtindustrie N.V. were not found.
The main activity of Carpentier Willy Houtindustrie N.V. is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Carpentier Willy Houtindustrie N.V. is not available. You also can look at reviews of Carpentier Willy Houtindustrie N.V., open positions, location of Carpentier Willy Houtindustrie N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carpentier Willy Houtindustrie N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carpentier Willy Houtindustrie N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carpentier Willy Houtindustrie N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carpentier Willy Houtindustrie N.V., employees, financial statistics.