PRINTSERVICE EVER ART DESIGN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • PRINTSERVICE EVER ART DESIGN
Private companiesTextile Mill Products • PRINTSERVICE EVER ART DESIGN

Contactgegevens PRINTSERVICE EVER ART DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRINTSERVICE EVER ART DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRINTSERVICE EVER ART DESIGN

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Stationsstraat 106,1640, België

Telefoon (phone): 02 306 88 16 02 306 88 16

Fax (fax): +32 (9) 528-53-63 +32 (9) 528-53-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRINTSERVICE EVER ART DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRINTSERVICE EVER ART DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRINTSERVICE EVER ART DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRINTSERVICE EVER ART DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRINTSERVICE EVER ART DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRINTSERVICE EVER ART DESIGN
Products information PRINTSERVICE EVER ART DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE07818939208
Ondernemingsnummer: 6803527832
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PRINTSERVICE EVER ART DESIGN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRINTSERVICE EVER ART DESIGN
(Get full report from official database of BE for PRINTSERVICE EVER ART DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRINTSERVICE EVER ART DESIGN
Addition kinds of activities for PRINTSERVICE EVER ART DESIGN

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
39449911. Marmeren (speelgoed) | Marbles (toys)
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation
72180205. Veiligheidshandschoenen | Safety glove supply
72199902. Wasserij, behalve kracht en munten | Laundry, except power and coin-operated
80490201. Fysiotherapeut | Physiotherapist

Werken bij PRINTSERVICE EVER ART DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRINTSERVICE EVER ART DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRINTSERVICE EVER ART DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRINTSERVICE EVER ART DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van PRINTSERVICE EVER ART DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of PRINTSERVICE EVER ART DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRINTSERVICE EVER ART DESIGN. Laat een reactie achter voor PRINTSERVICE EVER ART DESIGN. PRINTSERVICE EVER ART DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRINTSERVICE EVER ART DESIGN. Leave a respond for PRINTSERVICE EVER ART DESIGN. PRINTSERVICE EVER ART DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRINTSERVICE EVER ART DESIGN op de google maps. Adres en contacten PRINTSERVICE EVER ART DESIGN
Location of PRINTSERVICE EVER ART DESIGN on the google maps. Address and contacts of PRINTSERVICE EVER ART DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come PRINTSERVICE EVER ART DESIGN PRINTSERVICE EVER ART DESIGN: Etudes & Expansion ASBL | H.M.C.A. VZW | Henzo Projects NV | Odyssee Venture Partners BVBA | Vegadisc International BVBA

Other related companies as PRINTSERVICE EVER ART DESIGN: Etudes & Expansion ASBL | H.M.C.A. VZW | Henzo Projects NV | Odyssee Venture Partners BVBA | Vegadisc International BVBA

PRINTSERVICE EVER ART DESIGN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07818939208. Het bedrijf PRINTSERVICE EVER ART DESIGN bevindt zich op het adres: Stationsstraat 106,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PRINTSERVICE EVER ART DESIGN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRINTSERVICE EVER ART DESIGN is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRINTSERVICE EVER ART DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, openstaande posities, locatie van PRINTSERVICE EVER ART DESIGN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PRINTSERVICE EVER ART DESIGN is a company, that was registered 2015 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, company assigned to the tax number BE07818939208. The company PRINTSERVICE EVER ART DESIGN is located at the address: Stationsstraat 106,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PRINTSERVICE EVER ART DESIGN were not found.
The main activity of PRINTSERVICE EVER ART DESIGN is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRINTSERVICE EVER ART DESIGN is not available. You also can look at reviews of PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, open positions, location of PRINTSERVICE EVER ART DESIGN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRINTSERVICE EVER ART DESIGN, employees, financial statistics.