Odyssee Venture Partners BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Odyssee Venture Partners BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Odyssee Venture Partners BVBA

Contactgegevens Odyssee Venture Partners BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Odyssee Venture Partners BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Odyssee Venture Partners BVBA

Regio (region): Heverlee, B-3001 - BE, België

Adres (address): Waversebaan 138, België

Telefoon (phone): 32 16 40 06 91 32 16 40 06 91

Fax (fax): +32 (2) 760-68-37 +32 (2) 760-68-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Odyssee Venture Partners BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Odyssee Venture Partners BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Odyssee Venture Partners BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Odyssee Venture Partners BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Odyssee Venture Partners BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Odyssee Venture Partners BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Odyssee Venture Partners BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Odyssee Venture Partners BVBA
Products information Odyssee Venture Partners BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08457794189
Ondernemingsnummer: 2843505859
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Odyssee Venture Partners BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Odyssee Venture Partners BVBA
(Get full report from official database of BE for Odyssee Venture Partners BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Odyssee Venture Partners BVBA
Addition kinds of activities for Odyssee Venture Partners BVBA

228200. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
233904. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
28190601. Kobalt 60 (radioactief) | Cobalt 60 (radioactive)
32920402. Koppelingsvlakken, asbest | Clutch facings, asbestos
34999921. Stabiliserende staven (lading), metaal | Stabilizing bars (cargo), metal
50460100. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
73420203. Plaagbestrijding in structuren | Pest control in structures
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair

Werken bij Odyssee Venture Partners BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Odyssee Venture Partners BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Odyssee Venture Partners BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Odyssee Venture Partners BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van Odyssee Venture Partners BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Odyssee Venture Partners BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Odyssee Venture Partners BVBA. Laat een reactie achter voor Odyssee Venture Partners BVBA. Odyssee Venture Partners BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Odyssee Venture Partners BVBA. Leave a respond for Odyssee Venture Partners BVBA. Odyssee Venture Partners BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Odyssee Venture Partners BVBA op de google maps. Adres en contacten Odyssee Venture Partners BVBA
Location of Odyssee Venture Partners BVBA on the google maps. Address and contacts of Odyssee Venture Partners BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Odyssee Venture Partners BVBA Odyssee Venture Partners BVBA: kEUKENS KURT NUTTYNCK | M.D.M. Transports Express | De Greef Dépannage | Profit International BVBA | Bouwteam Van de Walle N.V.

Other related companies as Odyssee Venture Partners BVBA: kEUKENS KURT NUTTYNCK | M.D.M. Transports Express | De Greef Dépannage | Profit International BVBA | Bouwteam Van de Walle N.V.

Odyssee Venture Partners BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Heverlee, B-3001 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Odyssee Venture Partners BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08457794189. Het bedrijf Odyssee Venture Partners BVBA bevindt zich op het adres: Waversebaan 138. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Odyssee Venture Partners BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Odyssee Venture Partners BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Odyssee Venture Partners BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Odyssee Venture Partners BVBA, openstaande posities, locatie van Odyssee Venture Partners BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Odyssee Venture Partners BVBA is a company, that was registered 2004 in Heverlee, B-3001 - BE region, Belgium. Full name of company is Odyssee Venture Partners BVBA, company assigned to the tax number BE08457794189. The company Odyssee Venture Partners BVBA is located at the address: Waversebaan 138. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Odyssee Venture Partners BVBA were not found.
The main activity of Odyssee Venture Partners BVBA is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Odyssee Venture Partners BVBA is not available. You also can look at reviews of Odyssee Venture Partners BVBA, open positions, location of Odyssee Venture Partners BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Odyssee Venture Partners BVBA, Heverlee, B-3001 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Odyssee Venture Partners BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Odyssee Venture Partners BVBA, Heverlee, B-3001 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Odyssee Venture Partners BVBA, employees, financial statistics.