NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA
Private companiesBusiness Services • NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

Contactgegevens NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

Regio (region): Nivelles, België

Adres (address): Rue Auguste Levêque 37C,1400, België

Telefoon (phone): 067 21 61 31; 067 41 19 30 067 21 61 31; 067 41 19 30

Fax (fax): 067 21 75 08 067 21 75 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA
Products information NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE02495788574
Ondernemingsnummer: 6423126220
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA
(Get full report from official database of BE for NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA
Addition kinds of activities for NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
30520202. Tuinslang, plastic | Garden hose, plastic
31310203. Hiel liften, leer | Heel lifts, leather
32920101. Dekens, asbest, nec | Blankets, asbestos, nec
35359902. Bulkbehandelingstransportsystemen | Bulk handling conveyor systems
49310000. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
50840601. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec

Werken bij NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA in sociale netwerken
Look for responds of NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA. Laat een reactie achter voor NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA. NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA. Leave a respond for NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA. NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA op de google maps. Adres en contacten NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA
Location of NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA on the google maps. Address and contacts of NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA: Antiek Didden | Rham Organisaties | ACLI-Belgio | Ghigny S.A. | Lanier Europe

Other related companies as NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA: Antiek Didden | Rham Organisaties | ACLI-Belgio | Ghigny S.A. | Lanier Europe

NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Nivelles, België. De volledige naam van het bedrijf is NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02495788574. Het bedrijf NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA bevindt zich op het adres: Rue Auguste Levêque 37C,1400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, openstaande posities, locatie van NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA is a company, that was registered 1999 in Nivelles region, Belgium. Full name of company is NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, company assigned to the tax number BE02495788574. The company NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA is located at the address: Rue Auguste Levêque 37C,1400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA were not found.
The main activity of NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA is not available. You also can look at reviews of NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, open positions, location of NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, Nivelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, Nivelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOUVELLES IMPRIMERIES HAVAUX SA, employees, financial statistics.