Sintjoris NV

Contactgegevens Sintjoris NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sintjoris NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sintjoris NV

Regio (region): Nevele (Merendree), België

Adres (address): Lostraat 4,9850, België

Telefoon (phone): 09 321 99 99 09 321 99 99

Fax (fax): 09 321 99 80 09 321 99 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sintjoris NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sintjoris NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sintjoris NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sintjoris NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sintjoris NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sintjoris NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sintjoris NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sintjoris NV
Products information Sintjoris NV

BTW identificatienummer (tax): BE06367095947
Ondernemingsnummer: 6276733398
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sintjoris NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sintjoris NV
(Get full report from official database of BE for Sintjoris NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sintjoris NV
Addition kinds of activities for Sintjoris NV

24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
35410501. Pijpsnijden en schroefmachines | Pipe cutting and threading machines
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
39310109. klavecimbels | Harpsichords
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
51720203. Benzine | Gasoline
91210102. Wetgevende adviserende commissie | Legislative advisory commission

Werken bij Sintjoris NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sintjoris NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sintjoris NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sintjoris NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

Zoek naar antwoorden van Sintjoris NV in sociale netwerken
Look for responds of Sintjoris NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sintjoris NV. Laat een reactie achter voor Sintjoris NV. Sintjoris NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sintjoris NV. Leave a respond for Sintjoris NV. Sintjoris NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sintjoris NV op de google maps. Adres en contacten Sintjoris NV
Location of Sintjoris NV on the google maps. Address and contacts of Sintjoris NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Sintjoris NV Sintjoris NV: 1 2 3... Art Now | Préalle (La) | Exploitatie Vismyn Oostende NV | Datax N.V. | Jonathan Car Styling International S.A.

Other related companies as Sintjoris NV: 1 2 3... Art Now | Préalle (La) | Exploitatie Vismyn Oostende NV | Datax N.V. | Jonathan Car Styling International S.A.

Sintjoris NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Nevele (Merendree), België. De volledige naam van het bedrijf is Sintjoris NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06367095947. Het bedrijf Sintjoris NV bevindt zich op het adres: Lostraat 4,9850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sintjoris NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sintjoris NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sintjoris NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sintjoris NV, openstaande posities, locatie van Sintjoris NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sintjoris NV is a company, that was registered 2011 in Nevele (Merendree) region, Belgium. Full name of company is Sintjoris NV, company assigned to the tax number BE06367095947. The company Sintjoris NV is located at the address: Lostraat 4,9850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sintjoris NV were not found.
The main activity of Sintjoris NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sintjoris NV is not available. You also can look at reviews of Sintjoris NV, open positions, location of Sintjoris NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sintjoris NV, Nevele (Merendree): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sintjoris NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sintjoris NV, Nevele (Merendree): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sintjoris NV, employees, financial statistics.